Bijzondere ervaring!

Vanaf het moment van binnen lopen in deze prachtige zaak kregen wij direct een vertrouwd gevoel. Verkoper Bas heeft ons vanaf het begin tot eind geweldig geholpen en bijgestaan. Ook het moment van de onthulling van onze 'nieuwe' auto was erg leuk en bijzonder om mee te maken.

Met het juiste advies en deskundigheid nu het gevoel de perfecte Mazda te hebben gekocht.

Ik heb alle aangeboden hulp bij het aankopen van onze nieuwe Mazda CX30 als zeer prettig ervaren. Alle medewerkers van Mulder-Mazda waren klantvriendelijk en geduldig. Wij werden van de juiste informatie voorzien en hebben nu het idee dat wij de auto hebben gekocht die het beste bij ons past. Inmiddels de eerste duizenden kilometers gereden en nog steeds heel blij.

Uitstekend.

Aflevering was een feestje. Alles was zoals afgesproken uitgevoerd.

Zeer prettig geholpen met de keuze van de auto

Wat een verademing zo'n garage. Goede sfeer, duidelijk, transparant, geen gedoe. Zeer prettig bedrijf én verkoper (Remon) om zaken mee te doen. En de Mazda CX3 bevalt uitstekend.

Fijne ervaring

Van begin tot einde niks op aan te merken. Verkopers die aardig en behulpzaam zijn zonder aan te dringen. Ook de aftersales zijn tot nu toe goed! Kleinigheidje was zonder problemen en snel opgelost.

Kwaliteit op elk niveau

Alles wordt goed snel en duidelijk geregeld en vertelt. Als er iets is kan je altijd langs rijden of bellen en dan komt er een antwoord waar je wat aan hebt.

Fantastisch!

Super geholpen door Bas tijdens de koop en aflevering. De aflevering was echt geweldig, wat een feestje!

Prima service.

Zeer goed contact en samenwerking gehad met Remon. Met alle vorderingen werden we op de hoogte gehouden, snel en deskundig. Zowel via de app als telefonisch hebben we als zeer aangenaam ervaren. En de oplevering was erg spectaculair. We zijn blij met onze "nieuwe" Mazda CX3.

Er is niets, dat ik als negatief of minder positief zou kunnen beoordelen. Vandaar de 10.

Personeel: ervaren, vriendelijk, kennis van zaken, niet opdringerig, denkt mee, servicegericht en altijd een bakkie koffie. Verkoopruimte: ruim en prettig ingericht. Proefrit: datum, tijd en ook de afstand geen enkel probleem. Aflevering: thuis opgehaald en ingetogen (mijn voorkeur) met uitleg van de van belang zijnde zaken. Auto: Voldoet volledig aan mijn verwachtingen (CX 30). Krijg ook leuke reacties, vooral over de rode kleur. Vragen: werden altijd naar behoren en tevredenheid beantwoord. Conclusie: dik tevreden. Anekdote: Thomas en ik kwamen elkaar wel enigszins bekend voor. Bleek hij 4 jaar geleden ook mijn vorige leaseauto bij zijn voormalige werkgever te hebben geleverd. Ben benieuwd van welk merk mijn volgende auto wordt :-).

Cijfer 10 zegt het al. Uitstekend

Zeer goed contact en samenwerking gehad met Remon. Met alle vorderingen werden we op de hoogte gehouden, snel en deskundig. App en telefonisch contact hebben we als zeer aangenaam ervaren. We zijn blij met onze "nieuwe" Mazda CX3

Mooie aankoop gedaan, CX5 Homura, bij een prima bedrijf

Na een fijn aankoopgesprek met uitstekende inruil van mijn Skoda Kodiaq, rij ik nu een CX5 Homura. Prima aflevering bij verkoopadviseur Remon en nu ben ik een tevreden Mazda rijder. De auto bevalt uitstekend.

Er is niets dat niet naar wens is verlopen. Vandaar een 10.

Personeel: ervaren, vriendelijk, kennis van zaken, niet opdringerig, denkt mee, servicegericht en altijd een bakkie koffie. Verkoopruimte: ruim en prettig ingericht Proefrit: datum, tijd en ook de afstand geen enkel probleem. Aflevering: thuis opgehaald en ingetogen (mijn voorkeur) met uitleg van de van belang zijnde zaken. Auto: Voldoet volledig aan mijn verwachtingen (CX 30). Krijg ook leuke reacties, vooral over de rode kleur. Vragen: werden altijd naar behoren en tevredenheid beantwoord. Conclusie: dik tevreden. Anekdote: Thomas en ik kwamen elkaar wel enigszins bekend voor. Bleek hij 4 jaar geleden ook mijn vorige leaseauto bij zijn voormalige werkgever te hebben geleverd. Ben benieuwd van welk merk mijn volgende auto wordt :-).

Er is niets dat niet naar wens is verlopen. Vandaar een 10.

Prachtige beleving van dit bedrijf, kopen, afleveren en rijden geweldig

In fijne samenspraak met verkoopadviseur Remon mijn CX5 Homura aangeschaft. Prima aflevering en al veel rijplezier in deze auto gehad.

Fijne ervaring

Het contact, de ervaring in de showroom en tijdens de proefrit waren erg goed. Altijd erg vriendelijk en behulpzaam zonder dat er opdringerig wordt verkocht. Ook de after-sales ervaring is tot nu toe goed. Vragen zijn snel beantwoord en een stripje op de auto dat wat los zit, wordt (als het goed is) netjes en snel hersteld zonder enig gedoe!

Kanaaldijk 42

2741 PA Waddinxveen

0182 - 60 60 03

Over Mulder-Mazda-'t Groene Hart

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.