Blij met mooie resultaat

Onze woonkamer en slaapkamers opnieuw laten behangen en schilderen. Kleuren verf en behang volledig op elkaar afgestemd. Dit is nauwkeurig en vakkundig aangebracht hetgeen een schitterend resultaat heeft opgeleverd.

Goed advies, uitstekende afwerking

Voor het aanbrengen van het behang en verfwerk vooraf goed advies over de mogelijkheden gekregen. Vervolgens uitstekend aangebracht. Prettige contacten.

fijne jongens net werk

prettige jongens om mee samen te werken. meedenkend en het resultaat is goed. opleverpuntjes worden vlot opgepakt

Uitstekend werk geleverd.

Topbedrijf met zeer vriendelijk personeel. Ik heb de garagevloer laten coaten. Ze waren zeer flexibel met de planning en communiceren duidelijk. Op locatie kreeg ik duidelijke uitleg over welke stappen ze allemaal gaan doorlopen en tevens goede adviezen gekregen over wat wel en niet mag tijdens de droogperiode van de vloer. Kortom, als ik weer een vloer laat coaten klop ik weer bij Jansen Afwerking aan.

Duidelijke communicatie

Afgelopen winter heeft Jansen een nieuwe winkelvloer in onze winkel aangebracht. Jansen Afwerking doet wat het beloofd. Ze leveren snel op afspraak en ze zijn vakkundig. Kortom een verstouwd adres voor uw nieuwe (winkel)vloer.

Goed werk geleverd

Vriendelijk , bekwaam en komen afspraak na.

Betrouwbare en vakkundige mensen!

Naast bovenstaande wil ik nog opmerken dat de mensen ook voorkomend en klantgericht zijn, wél hun prijs vragen maar ook deze tot nu toe ook verdienen (dit ihk. van nog lopende zaken en in vergelijking met concurrentie)

Mooie coating voor onze garagevloer

Jansen Afwerking heeft bij ons een coating aangebracht op onze garagevloer. Ze hebben netjes de scheuren opgevuld en het is een prachtig resultaat geworden. Ook was het mogelijk om antislip aan te brengen en de kleur te kiezen in de winkel.

Prima service en top afwerking

Doen wat ze beloven en geven een keurig resultaat

Vakwerk!

Ik heb mijn garagevloer laten coaten via Jansen Afwerking. Vakwerk tegen een eerlijke prijs! Zeker aan te bevelen.

Meedenken en strak werk afgeleverd

Bij onze woning zowel de plafonds als de muren laten spuiten. Het ziet er netjes en strak uit. Er werd meegedacht over de kleuren en uiteindelijk is alles tijdig opgeleverd en geheel naar wens. Ook de kosten voor het meerwerk worden direct kenbaar gemaakt, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Meedenken en strak werk afgeleverd

Meedenkend en net werk afgeleverd

Snel en strak werk geleverd

Communicatie was duidelijk. Werk was snel gedaan en het resultaat was goed

Ons plafond gespoten. Snel, vriendelijk, sociaal, keurig

Helemaal tevreden

Prettige samenwerking en vlotte afwerking.

Uitstekend!

Professionals die het vak echt verstaan. 2 weken lang mensen om en in je huis voor schilderwerkzaamheden kan best lastig zijn. Maar dankzij goede afspraken, vriendelijkheid en professionaliteit hebben we hier niet tot nauwelijks hinder van gehad. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de bijbehorende adviezen. Janken afwerking is echt een aanrader en gaan wij zeker een volgende keer weer benaderen!

Gewoon strak en netjes werk

Deze jongens weten waar ze het over hebben en staan garant voor hun werk. Ze gaan een uitdaging niet uit de weg en zorgen voor een strak en nette afwerking

Zeer kundig en komt al zijn afspraken na!

We zijn super tevreden met het resultaat wat Jan Willem en zijn team voor ons heeft gedaan. Hij heeft de plafonds van ons zwart gespoten en het gehele kantoor verder geschilderd. Werkt zeer nauwkeurig en wat ook heel netjes is dat hij na de klus nog langs is gekomen om alles na te lopen. Kortom een aanrader.

Goede afspraken en goed werk.

Goed werk goede afspraken.

Super goed bedrijf.

Vaklui die snel en goed werk leveren!

Zeer strakke afwerking!

Verstaat zijn vak zeer goed. Echt een eerste klas vakman!

Al verschillende keren gebruik gemaakt van de diensten van Jansen. Dit tot volle tevredenheid. Goede afspraken en er wordt keurig werk afgeleverd. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen.

Vakwerk met een optimaal resultaat

Jansen is een professionele vakman die uitstekend werk levert en gemaakte afspraken nakomt. Vandaar al vele jaren een uitstekende samenwerking op diverse projecten.

Precies en nauwgezet

Wij ervaren Jan Willem als een bijzonder prettig persoon die je goed om je heen kan hebben. Hij levert prachtig werk, is bijzonder secuur en bereid om nieuwe technieken te proberen.

Lage Valkseweg 14 A

6733 GC Wekerom