Goede ervaring met vriendelijk personeel

Vanaf het eerste gesprek tot en met de levering van de airco zijn we zeer tevreden over Create Comfort. 1 klein puntje van kritiek misschien. Van de zomer een telefonische melding gedaan dat de airco niet werkte en gevraagd om een afspraak te maken. Ik ben niet meer terug gebeld om een afspraak te maken. Toevallig een week na de melding deed de airco weer zijn werk.

komt afspraken na, werkt netjes, duidelijkheid, kortom gewoon goed

Prijsofferte opgevraagd bij meerdere bedrijven die airco's installeren. We werden in de avonduren bezocht door een medewerker van Create Comfort. Deze gaf ons gelijk een goed gevoel over het bedrijf en waar ze voor staan. Dat ze niet de goedkoopste zijn kan best, de duurste zijn ze ook niet ieder geval. 1 buitenunit en drie binnen units voor een mooie all inn prijs. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en de offerte was overzichtelijk. Op de dag van montage werd er netjes gewerkt en namen de medewerkers van Create Comfort nog rustig de tijd om het systeem uit te leggen ook al was het al einde werkdag. We voelde ons als klant begrepen door dit bedrijf en dat komt echt door het makkelijk en snel communiceren en het meedenken met de klant. Zou zo weer met dit bedrijf in zee gaan

goede service en nette montage

Fijne nette monteurs die alles in overleg met ons keurig hebben gemonteerd. Netjes gewerkt en geen rotzooi gemaakt en uitleg gegeven over werking van systeem, top.

Vriendelijke mensen en goed advies Zelfs nog bij montage dag Een aanrader

betrouwbaar

Fijne afwikkeling, goede service en vriendelijke monteurs

Alles volgens afspraak en naar wens verlopen, tegen een scherpe prijs.

De plaatsing is gebeurd in goed overleg met de installateurs. Door hun ideeën en inbreng is een deel van het leidingwerk minder zichtbaar en hoefde er geen condens pomp geplaatst te worden. Werkzaamheden werden netjes uitgevoerd.

Helemaal prima.

Vanaf het eerste contact, tot en met de installatie ging het crescendo.

Netjes aangelegd door nette werklui

Erg tevreden met mijn airco cq warmtepomp

Prima!

De buiten- en binnen unit zijn goed en vakkundig geplaatst. Echter bleek bij het plaatsen dat er bij het inmeten geen rekening was gehouden met bepaalde afmetingen. Hierdoor moest er bij de binnen unit een condenspomp geplaatst worden. Deze maakt met willekeurige intervallen best veel lawaai.

Alles naar ons zin.

Alles is keurig verlopen. Behalve de levertijd. Hadden voor de zomer gepland en werdt eind augustus. Erg jammer als je ergens op rekend. De monteurs werken keurig en laten alles netjes achter.

Goede ervaringen

Alles was correct

Create Comfort gaat voor de zuivere lucht

In alle stappen die we gezet hebben met dit bedrijf hebben we goede ervaringen. De communicatie verloopt prettig, de installatie wordt piekfijn uitgevoerd en de naservice is picobello. We hebben daarom dit bedrijf reeds vele malen aan anderen getipt.

Prima bedrijf met goede service.

1 jaar geleden heeft dit bedrijf onze nieuwe airco(Panasonic) geplaatst. Het installeren is vakkundig gebeurd op de afgesproken dag. Wij gebruiken de unit nu al 1 jaar en deze voldoet uitstekend; wij gebruiken de unit voor koeling in de zomer en als bijverwarming in de koudere maanden. Dit model is ons door Create Comfort geadviseerd (het merk hebben wij zelf aangegeven) ;wij vinden dat een goed advies. Dit bedrijf luistert goed naar zijn klanten en denkt ook mee met de klant.

Voor installatie een goed advies gehad hoe het aan te pakken en met welk type airco. Verder met onderhoud een goede en persoonlijke aanpak.

Klantvriendelijkheid, zorgvuldig en maatwerk.

De vloerverwarming is netjes geplaatst. We hebben met recht veel comfort er voor terug gekregen.

Create Comfort doet wat het beloofd

Airco gekocht en laten installeren. Goed bevallen. Duidelijke informatie gekregen. Vlotte afhandeling en installatie. Kortom prima!!

Heel positief.

Heel goed geholpen. Ook met advies.

professioneel

afgelopen zomer 2 airco's laten plaatsen en dit is vakkundig en snel uitgevoerd. voldoen uitermate goed en zijn stil. keurige installateurs en duidelijk vakmensen

Goed en betaalbaar bedrijf!

Na diverse offertes opgevraagd te hebben bij diverse bedrijven die onderling 100 en 200%hoger lager dan bij Create Comfort voor dezelfde installatie. Gekozen voor Create! Enthousiaste mensen werken kundig en netjes, denken mee in lastige situaties maar laten de eindbeslissing bij de klant ook al betekent dat meer /lastiger werk. Erg tevreden met het eind resultaat en ondertussen bij ouders en kennis ook al airco geplaatst!

Ze namen de tijd om het netjes te doen

Wij hebben voor onze eerste airconditioning op zolder de mannen van creatie comfort ingeschakeld. Deze ervaring was positief en hebben ze het jaar erop gevraagd om de rest van het huis ook te voorzien van airconditioning..Alles draait naar volle tevredenheid…

Aardig en professional

Goede punten: op tijd en zelf paar dagen voor het besproken afspraak begonnen met het installeren. Op tijd klaar en daarna goede dienst. Klantgericht en verantwoordelijk bahandelen van de zaken. Te verbetere punten: miscommunicatie

Met een glimlach werd de airco geplaatst en gemonteerd

Meedenken en zoeken naar juiste oplossing, vervolgens geplaatst door fijne mensen.

Snelle levering van goede apparatuur

Er was een snelle reactie op mijn aanvraag voor een offerte, de prijs was goed en de uiteindelijke afwerking netjes.

Was goed en heel netjes geholpen

Was zeer net jes geholpen en snel ook goed onderhouden gedaan aan de cv

Prima werk geleverd

Goede en nette werkers apparaten werken fantastisch

Ketelweg 61 B

3356 LD Papendrecht

+31 6 29068702

Over Create Comfort

Onze missie is om uw thuis of uw kantoor van nog meer comfort te voorzien voor de ultieme leef- en werkomstandigheden. Of dit nu tijdens het genieten in de woonkamer, tijdens uw welverdiende nachtrust of op het werk is, Create Comfort is uw betrouwbare partner in uw zoektocht naar meer comfort.