Vriendelijke vakmannnen

Na 3 x waren de airco's eindelijk geïnstalleerd

Helaas liep het niet allemaal zoals het moest. De eerste keer kwamen ze en toen hadden ze geen steiger dus kon het niet geïnstalleerd worden. De 2de keer hadden ze een te kleine steiger. Daarna kwamen ze opnieuw 1 dag om de steiger te leveren, 1 dag om alles te installeren en 1 dag om de steiger weer af te breken en op te halen. Heleboel geregel maar uiteindelijk wel tevreden met het eindresultaat.

Betrouwbaar en betaalbaar

Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Wij zijn zeer tevreden.

Goede service, komt afspraken na. In één woord,een goed bedrijf.

niet goed voorbereid.

In de beide slaapkamers was er door deze firma al een airco geplaatst met een buitenunit.Omdat ik in de woonkamer ook een airco wou hebben was de capaciteit van de buitenunit niet voldoende.De firma heeft een grotere buitenunit geplaatst en de andere meegenomen. Deze was net een half jaar oud maar hiervoor niets teruggekregen.Dit heb ik de firma laten weten en heb hier nooit een antwoord op gehad.

Deskundigheid en vakmanschap, in 2 woorden samengevat.

Vriendelijk, correct, vakkundig onze airco’s geïnstalleerd. Heel blij mee!!

Zeer tevreden hoe airco geplaats is werknemers vriendelijk wil nog een airco plaatsen en dat wordt zeker gedaan door create comfort

Top gelopen

Afspraak gemaakt die hun netjes zijn nagekomen . Goed advies omtrent de plaats en de grote van de Airco unit .

HEB ONZE AIRCO PAS 1 KEER GEBRUIKT GEDURENDE 3 UURTJES, WERKTE UITSTEKEND!

Zoals eerder vermeld heb ik de airco pas 1 keer gebruikt gedurende een aantal uren, deed het prima.

Net bedrijf

Na een goede en zakelijke bespreking hebben wij het bedrijf opdracht gegeven om te leveren.

Correct geplaatst

Heel blij met de airco, en alles eromheen is prima verlopen

Goede ervaring met dit bedrijf

De vakmensen hebben strak en netjes gewerkt.

Super!

Binnen een paar uur een split unit airco beneden en boven geïnstalleerd. Netjes gewerkt en werkt perfect!

Keurig betrouwbaar bedrijf

Goed advies gekregen, en de uitvoering was top. alles netje gemaakt en opgeruimd.

Van af het opnemen voor de offerte tot aan het installeren prima! Er wordt netjes gewerkt prima uitleg.

Capeau!

Keurig gewerkt, prima uitleg, en alles netjes achtergelaten.

Vakwerk!

Alles ziet er netjes uit! Zeer vriendelijk personeel. Ik beoordeel het nu met een 9, op de ramen en de raamdorpel buiten was nog best wat boorsel te vinden van de gaten die geboord zijn. Als dit was opgeruimd was het een 10!

Uitmuntende service

Ik heb een kennis van mij het advies gegeven om bij jullie een airco te laten plaatsen. Het gaat om Dhr H van Kuijen. Waarom ik lullie heb aanbevolen is omdat er exact gedaan werd wat er afgesproken was en er zeer netje en snel gewerkt werd ondanks de kou van -4 graden op 15-02-2021.

Niet gegaan zoals gehoopt maar uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

Helaas is bij offerte niet alles niet goed bekeken en opgenomen. Bij installatie bleek dus dat we de airco unit toch aan de buitenmuur moesten ophangen. Dit was niet gewenst maar we hadden uiteindelijk weinig keuze. Hebben wel een beschermkast gekregen voor de gemaakte fout. Uiteindelijk alles naar tevredenheid opgelost maar denk dat jullie in de toekomst wel beter alles moeten opnemen bij de 1e aanvraag.

Goed geholpen, top bedrijf!

Erg fijn en deskundig geholpen.

geweldig

we hadden een afspraak gemaakt voor een bepaald bedrag dat een airco geleverd zou worden en geplaatst.dit kon niet door gaan ivb met ontslag van mijn man.maar er werd aan ons voor gesteld dat als het toch door zou gaan na verloop van tijd dat we alles voor het zelfde bedrag kregen.

alles volgens afspraak geplaatst

zeer tevreden over de service van Create Comfort. Duidelijk uitleg vooraf, heldere offerte en plaatsing is netjes en zonder problemen verlopen.

Een hele positieve ervaring!

Ik ben zeer tevreden met Create Comfort. Zeer vakkundige mensen die goed met je meedenken.

Keurige monteurs, netjes gewerkt.

Ga zo door.

Ketelweg 61 B

3356 LD Papendrecht

+31 6 29068702

Over Create Comfort

Onze missie is om uw thuis of uw kantoor van nog meer comfort te voorzien voor de ultieme leef- en werkomstandigheden. Of dit nu tijdens het genieten in de woonkamer, tijdens uw welverdiende nachtrust of op het werk is, Create Comfort is uw betrouwbare partner in uw zoektocht naar meer comfort.