Bijna familie

Praktijk Van der Wal is geen doorsnee praktijk. Zij lijkt veeleer op een familie van zeer betrokken collega's. De sfeer is relaxed en de liefde voor het vak overduidelijk - van receptie tot in de stoel. Voorafgaand aan een bezoek worden telefonisch de juiste vragen gesteld. Bij pijn is er direct betrokkenheid (en prioriteit). De specialisten zijn invoelend stellen zich niet als autoriteit op. Je hebt het gevoel dat je samen met de specialist tot een oplossing komt. Tijdens het consult hoor je vooraf wat er gaat gebeuren - tijdens de behandeling wordt elke stap in begrijpelijke taal beschreven. Het pand ademt warmte en zorg. Angstig voor de tandarts als ik steevast was, ga ik zonder tegenzin naar Van der Wal!

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Dhr. J. van der Wal

Super begripvolle tandarts

Door omstandigheden en slechte ervaringen met een andere tandarts was ik een tijd niet meer geweest. Hierdoor was mijn gebit ook wel verslechterd. Tijdens het intake gesprek stelde Nina mij erg op mn gemak en was ik totaal niet meer gespannen. Samen een behandelplan opgesteld. Door deze fijne ervaring is voor mij de drempel totaal weg en ben ik blij dat ik eindelijk de stap weer genomen heb en ook helemaal het gevoel dat ik bij deze praktijk in goede handen ben!

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. N. Storm van Leeuwen

Leuk contact met de tandarts

Lohan heeft mijn 24 (?) gevuld maar ik heb nog een caviteit in mijn 36 (?)

Vriendelijk en professioneel,

Een tandartsbezoek is nooit erg prettig, maar er wordt veel gedaan om je op je gemak te voelen. Veelal volgt er uitleg wat er wordt gedaan en je kan altijd vragen stellen. Tandarts van der Wal heeft een rustige en zeer vriendelijke uitstraling. .Er is ook ruimte voor wat humor.

Vriendelijk en attent.

Sfeer in de praktijk is geruststellend. Tandarts legt goed uit wat er gaat gebeuren. Wachten in de gang is wat minder.

Heel erg prettig

Meedenkend, vakkundig, en nemen de tijd. Helpen zoeken naar de beste oplossing. Ik ben heel blij met Jetske en de rest van de praktijk.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. J. ten Have

Goede ontvangst en beantwoorden can de telefoon

Prettige geruststellende benadering

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. J. ten Have

Vriendelijk en fijne bejegening.

Zie eerder.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Ik werd gerustgesteld en de behandeling Iel erg mee.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. E. Berger

Toppers fijne mensen

Zeer goede en deskundig personeel

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. L. Langemeijer

altijd tijd om alles goed na te kijken

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. H. Uijttewaal

Prettie praktijk rn mensen

Alleen mijn vogende afpraakismistig op de geprinte sticker,op het kaartje feplakt 21 01 305 12.1 en 12.50

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. J. ten Have

Een super praktijk met een persoonlijke behandeling.

Ervaring uit het verleden hebben gemaakt dat ik bang was voor de tandarts. Bij deze tandarts is het vertrouwen in haar bekwaamheid en lieve omgang groter dan mijn angst. Voor de gehele praktijk: de persoonlijke, vriendelijke benadering.

Vriendelijk en deskundig.

Het enige minpuntje vind ik het steeds wisselen van tandarts. Het verloop is erg groot. Mede daarom nogal eens verschuiving van een afspraak.

Goede tandheelkundige hulp.

Ze zijn kundig en vriendelijk

Vriendelijk, kennis van zaken en altijd op tijd

Zie boven

Gedegen

Gedegen

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

De beste tandarts die ik mij kan voorstellen

De afgelopen twintig jaar kom ik bij tandartspraktijk van der Wal & Uijttewaal. Meestal bij de heer van der Wal, soms bij één van de collega’s. Ik ervaar hen allemaal als uitermate vriendelijk en professioneel. Ik kom met plezier bij de tandarts.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. E. Knaven

Uitstekende organisatie

Mijn ervaring is altijd zeer goed

Een fijne en deskundige praktijk

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel waar je ook terecht kan als je een tandartsbezoek niet prettig vindt.

Bij mevrouw van der Wal

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Uitstekend gaat altijd goed.

Altijd vriendelijk

Door mijn vriendin kwam ik terecht bij deze tandarts, omdat zij er zo tevreden over was. En hij heeft zulke mooie ogen ;-)

Geweldige praktijk

Ik heb niets aan te merken en ben zeer tevreden over alle facetten van deze praktijk. Patiënt staat op nr 1 hier !

Professioneel, vriendelijk en vrolijk

Vanaf het maken van de afspraak tot het vertrek na de behandeling voelt het veilig, vakkundig en zorgvuldig

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. K. Beers

Schotersingel 127