aardige mensen

erg vriendelijk personeel

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. H. Uijttewaal

Zeer goede zorg en goed georganiseerd.

Meestal geheel pijnloos en altijd goede uitleg over de behandeling. Tijdens de behandeling wordt er ook goed gecommuniceerd (je kunt natuurlijk bijna niets terugzeggen als er van alles in je mond zit, maar toch werkt dat goed).

Goed, >50 jaar patiënt !

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Dhr. J. van der Wal

Ik werd goed geholpen bij het verzetten van mijn afspraak

Maar jammer is wel dat de bevestiging van die afspraak 2x naar mijn mailadres wordt gestuurd en 1 keer naar dat van mijn zoon en ex patient Martijn, terwijl ik mede namens hem eerder heb gevraagd alleen mijn mailadres [email protected] te gebruiken. Verder niets dan lof hoor.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. L. Langemeijer

Geweldige praktijk, leukste tandartsen!

Zowel de tandarts als de mondhygiëniste, geweldige mensen en laten je altijd op je gemak voelen. Ik heb een hekel om naar een tandartspraktijk te gaan, omdat het pijn doet. MAAR door hen zet ik mij zelf er toch over heen!

prettig

wordt deskundig geholpen, wordt met je meegedacht.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Zeer vriendelijk en niet onbelangrijk…KUNDIG!

Altijd goede adviezen en uitermate vriendelijke behandeling door zowel de tandarts als de assistente!!

Prima. Vakmanschap en deskundigheid moeilijk door een leek te beoordelen, maar leek perfect.

Was mijn eerste bezoek aan deze praktijk, voelde goed en gaf me vertrouwen. De betreffende tandarts zeer vriendelijk en bereid tot een duidelijke uitleg.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. E. Knaven

Snelle actie

Ondanks drukte werd een consult geregeld voor een noodreparatie.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. J. ten Have

Heel goede tandarts, vriendelijke mensen, professionaliteit voorop

De praktijk is professioneel en kent een vriendelijke klantbenadering; al ben je eigenlijk eerder patiënt dan klant natuurlijk. Enig puntje is dat je soms wat lang moet wachten als iets gerepareerd moet worden. Dat zou wat mij betreft wat sneller mogen. Uiteindelijk gaat het allemaal vooral om wat er in de behandeling gebeurt en dat is super.

Vriendelijk en professioneel

De schooltandarts heeft er voor gezorgd dat ik een grote aversie tegen tandartsen had zelf zo erg dat ik drie jaar niet naar een tandarts ben gegaan vanwege de angst. Maar toen kwam ik bij Tandartsenpraktijk van der Wal en kreeg ik in de gaten dat het ook anders kan. De mensen bij de receptie, de assistentes en tandartsen nemen de tijd voor je en staan je vriendelijk en rustig te woord. Ze stellen je gerust en creëren een rustige omgeving waarin je je prettig en op je gemak voelt. Dit alles tezamen met een hoge mate van professionaliteit heeft er voor gezorgd dat ik hier niet meer weg wil.

Vriendelijk, accuraat en kundig

Verwekomd door een vriendelijke assistente. Eventjes wachten en rond de afgesproken tijd opgeroepen in de spreekkamer. Even een kort gesprekje, waardoor je ontspannen in de stoel zit. Een vlotte, pijnloze!! behandeling en hup, je staat weer buiten.

Altijd goed hier!

Ik dacht vandaag toen ik de praktijk uitliep dat het bijzonder is dat iedereen er zo sympathiek en kundig is! Ook de nieuwe mondhygiëniste is super aardig en kundig! Heel prettig.

Wordt vaak snel geregeld

Ben dik tevreden met tandarts

Prima,vriendelijk en betrokken

Al jaren klant,zeer tevreden!

Goede ervaringen

Wordt altijd goed geholpen, weinig pijn ,vriendelijk, niet al te zakelijk, kan meestal wel terrecht bij problemen, komt met passende oplossingen, vd wal prima tandarts, jetske prima vrouwelijke vriendelijke tandarts. Was vroeger bang voor de tandarts, bij deze praktijk niet meer zo. Groet Roland Beukert

Zeer fijne tandaarts

Ben al jaren super tevreden en zal dus blijven terugkomen.

Mijn ervaring bij de tandarts is altijd prima

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Prettig ontvangst, goede behandel ruimte.

Wordt vakkundig geadviseerd en behandeld. Ben ook blij dat er aan mijn verzoek altijd wordt voldaan.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. B.A. Kors

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. R. Kouchi

Lief

Na een 2 tal jaren niet meer geweest te zijn , door Covid mijnerzijds en daarna kwam er bij mij van uitstel naar afstel, werd ik hartelijk ontvangen door de tandarts. En dat deed mij goed, want ik zag er als een berg tegemoet om weer te gaan. De draad is weer opgepakt en de komende afspraken ook.

Tandarts Henriette is een fijne tandarts. Legt uit wat ze gaat doen en waarom. Ik zie er altijd tegen op maar zij weet mij altijd gerust te stellen!

Vriendelijke professionals

Sinds 1969 ben ik patiënt bij Van der Wal en het feit dat ik nog steeds klant/patiënt ben geeft aan dat ik blij wordt van mijn bezoekjes. Ik heb een vaste tandarts, maar in noodzakelijke gevallen (vulling eruit) is de andere tandarts net zo deskundig. Er wordt uitgelegd wat er gebeurt en in overleg een eventueel behandelplan besproken. Er is in de loop der tijd een soort van persoonlijke verbinding ontstaan.

Goed gedaan

Goede samenwerking. Ze doen hun best.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Goede service, wordt goed geholpen

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Zeker bij mevr Uijttewaal. Altijd opgewekt en goede uitleg over wat er moet gebeuren. Ik ben al ruim twintig jaar bij deze praktijk en kom altijd zonder tegenzin. Dat was daarvoor wel anders!

Schotersingel 127

2023 AB Haarlem