Uitstekende tandarts en mond hygieniste

Deskundig en vriendelijk.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. L. Langemeijer

Kundig en sociaal.

Al jaren zeer tevreden over de controles en behandelingen. Daarnaast zeer betrokken en sociaal.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. H. Uijttewaal

Het is bijna leuk om naar de tandarts te gaan.

In mijn leven verschillende tandartsen gezien. De heer van der Wal is de beste die ik ken. Bovendien kunnen de collega's heel goed vervangen waardoor de praktijk flexibel is en in de breedte kwaliteit biedt.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Dhr. J. van der Wal

Normaliter altijd vlot en kundig

Mijn ontvangst was toevallig deze ene keer zeer teleurstellend. De telefoniste was aan het bellen, dus nam ik alvast plaats in de wachtkamer. De mondhygiëniste kwam even later bij haar checken of de volgende cliënt er al was (ik wist niet dat ik dat was). Ik ving op uit hun gesprek op ‘voor haar tien anderen’. Dat vind ik zeer onprofessioneel! Ik was gewoon volgens afspraak aanwezig. Een excuses vond ik achteraf wel op zijn plaats en niet ‘we hebben u over het hoofd gezien’. De irritatie was gebaseerd op een aanname, ze konden ook checken of ik die volgende cliënt was.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. B.A. Kors

Vriendelijk, helder en duidelijk. Professioneel

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. R. Kouchi

Leonie is zo een fijne tandarts

Ze maakt grapjes en stelt je gerust. De fijnste tandarts van Haarlem.

goede tandarts , fijne praktijk, duidelijk communicatie

uiterst plezierige praktijk met goede tandartsen , mondhygiënisten en praktijk ondersteuners.

Duidelijk en correct.

Bezoek aan een tandarts is altijd onaangenaam, maar door de manier waarop ik werd behandeld, was het niet onaangenamer dan nodig!

Goede tandartsen

Zowel het maken van afspraken als de behandelingen zelf verlopen uitstekend.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. J. ten Have

Goed op tijd volgens afspraak

Vriendelijk werkt erg voorzichtig

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. S. Wiers

Punctueel en vriendelijik.

Leonie stelt me telkens op mijn gemak. Erg prettig. En vervolgens gaat ze professioneel te werk. Nul klachten.

Ik had ze 20 jr eerder moeten treffen.

Zoals het hoort. De tandarts is er voor de patiënt, niet anders om. Kwalitatief goed.

Zo als al vele jaren altijd weer uitstekende kwaliteit

Ik ben vele jaren klant en altijd is de kwaliteit uitstekend en wordt ik buitengewoon klantvriendelijk behandeld. Om die reden rijd ik graag voor elke behandeling van Baarn naar Haarlem. Zo is het gewoon leuk om naar de tandarts te gaan!

Geweldig!

Zorgvuldig en professioneel werk met veel empathie

Zeer goed en een warm bad.

Fijne tandarts

Ik ben al bij verschillende tandartsen geweest en dit is de fijnste. Ik zou deze praktijk aan iedereen aanbevelen.

Snelle afspraak en uitstekende behandeling

Op 75 jarige leeftijd nog steeds een prima gebit.

Klantvriendelijk en deskundig

Zeer vriendelijke receptie die altijd bereid zijn om mee te denken bij het maken van afspraken. Deskundige en duidelijke informatie van tandartsen en mondhygiënisten. Prettige benadering.

Uitstekend!

Deskundig professioneel en niet onbelangrijk bijzonder vriendelijk! Wij (mijn vrouw en ik) zijn bijzonder blij met tandarts Henriëtte Uijttewaal en assistente Babette.

Vakkundigheid met een lach

Al jaren komen diverse familieleden voor tandheelkundige zorg in de praktijk. Altijd tot grote tevredenheid, zowel van de zorg als van de de administratie.

Vriendelijk en zeer kundig.

Eerlijk en goed advies. Altijd goed op tijd.

Mijn ervaringen zijn louter positief.

Voor zover dat kan bij de tandarts...

vakkennis is perfect

ten eerste ze zijn heel relaxed hebben aandacht voor je en leggen alles perfect uit en staan open als je vragen hebt.

snel en adequaat behandeld

De assistente aan de telefoon dacht hardop mee over de urgentie en mogelijkheden en kwam tot een optimale afspraak. Tandarts Jetske is helder, adequaat en duidelijk bij haar behandeling.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mw. J. ten Have

Ik word altijd goed geholpen

Ik word al jaren goed geholpen door mevr Uijttewaal

Schotersingel 127

2023 AB Haarlem