Nette en vriendelijke eigenaar

Nette en vlotte handel met de eigenaar gedaan, zelfs Savonds konden we terecht , super service

Hele goede service!

Een Skoda Octavia gekocht bij Autobedrijf Kloostra, erg snelle en vriendelijke afhandeling bij de verkoop! Er werd meegedacht waardoor we een goed inruilvoorstel overeen zijn gekomen.

Vriendelijke service

Afgelopen week een nieuwe auto gekocht. Vriendelijk te woord gestaan. Nette garage met vakkundige mensen. Persoonlijk en totaal geen druk ervaren tijdens de koop. Gratis APK bij de aankoop gekregen gezien deze binnenkort zou verlopen. Kortom top service!

Netjes behandelt ,en snel ,geen onverwachte dingetjes ,recht door zee.

Heb mijn auto nu een half jaar ,en rijdt zeer goed ,alles werkt en geen mankementen ,deze garage is aan te bevelen !!!

Garagehouder komt over als iemand met kennis

Heb er een fijne BMW 630i gekocht! Auto rijdt perfect.

Zeer klantvriendelijk goede service

keurig net bedrijf

Conform afspraak stond de auto klaar, auto was ok, dus gelijk meegenomen.

nvt

Goed en netjes

Zeer betrouwbaar bedrijf

Prettige ontvangst en een echt familiebedrijf.

Top service

Top bedrijf goede service en normale prijzen als er wat is lossen ze het netjes op. Kortom ik ben zeer tevreden.

Goed klantvriendelijk bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf, geen onnodig poespas maar gewoon normaal zaken doen.

Keurig behandeld

Ik ben keurig behandeld en op een respectvolle manier is de transactie afgewikkeld met de bijbehorende service

Goed en deskundig geholpen

Vriendelijk personeel en goed en deskundig geholpen

Goed en klantvriendelijk autobedrijf

Auto’s al jaren in onderhoud bij deze garage. Ook het kopen van een occasion bij dit bedrijf gedaan. Uitstekend geholpen, service is prima.

Betrouwbare auto garage

Betrouwbaar en vriendelijk

Auto omgeruild, direct een eerlijke prijs en een snelle afhandeling. Zeer beleefd

Doet er alles aan je goed te helpen

Auto gekocht maar niet helemaal tevreden hij wou dit wel herstellen geen probleem maar bood ook een andere auto aan die gekocht Siebrand vriendelijk en goede service komt afspraken na.

Persoonlijke aandacht

Goed geholpen bij de aanschaf van een Occasion. Klantvriendelijk bedrijf waar de klant als persoon centraal staat! Al met al een prettige ervaring!

Top autobedrijf

Onlangs een mooie auto gekocht bij autobedrijf Kloostra. Helemaal rijklaar voor een mooie prijs en ook nog eens fantastische, persoonlijke service!

Prima, goed en vakkundig geholpen.

Geweldige service!

Goed geholpen van begin tot eind, vriendelijk personeel.

Snelle service en er wordt meegedacht met de klant

Goed geholpen met de reparatie van mijn auto.

De Wissel 12

9076 PT Sint Annaparochie