Gert is een topdocent

Gert is een topdocent niks meer niks minder

Zeer goede lessen met een goede voorbereiding

Ik ben blij dat ik hier ben gekomen om een opleiding te volgen en ik heb in paar dagen zeer goed geleerd over mijn studie en ik adviseer ook andere om een opleiding hier te volgen zeer goed uitleg zowel in theorie als praktijk

Een top locatie goede instructeur

Duidelijke uitleg leuke omgeving

Lessen waren goed en duidelijk

Uitstekend!

Ervaren als zeer aangename. Warm ontvangen. De lessen waren zeer informatief en relevant. Docent had een fijne lesmethode. Kortom zeker een aanrader!

Uitstekende leraar

Goede docent die gert, en de lesstof word goed uitgelegd

Top leraar met goede begeleiding zonder al te veel poespas

Zeker aan te raden

Goede uitleg geeft je de tijd

Alles goed geregeld en docenten top!

Nette locatie goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Vriendelijke personeel.

Sam te vette prima cursusdocent hij heeft ons in 1 keer laten slagen

Goeie leraar alles duidelijk en juist overgebracht bij de cursisten en in 1 keer geslaagd.

Opleiders en alleen binnen de bedrijf is supergoed geregeld. Ik ben geslaagd!

Gert compliment!

Uitstekend manier van les geven en je gaat slagen

Geweldige docent

Gert is een geweldige docent goede uitleg

Prettige sfeer en een duidelijke cursus begeleiding!!

De uitleg van de inhoudelijke stof, die je voor een certificaat moet beheersen, is erg duidelijk. En ook volledig! Je krijgt de kwaliteit bij Ozel op een leuke manier mee, want de cursusdag zelf is daar interactief. Een leraar zorgt er voor dat het niet saai is, al duurt de uitleg een hele dag. Daarom kom ik er graag nog eens terug om verder door te ontwikkelen. Ik voelde me er goed op m'n gemak!

Goede lesgeving

Lesgeving was top. Docent nam de tijd om alles geduldig uit te leggen en was zeer duidelijk in zijn verhaal

Geweldige lesstoffen en leraar!

Goede uitleg en alles word opnieuw herhaald tot jij het begrijpt

Meester Gert top docent

Goede uitleg, goede lunch geregeld. Mijn voorkeur is een wat kleinere groep. Verbeterpunt: minder hard praten in de kantine of betere scheiding tussen kantine en leslokaal.

Goed lessen duidelijk

Geslaagd

Top kwaliteit cursus

Goed verzorgde cursus met veel lesstof met hele duidelijke uitleg van docent Gert Nagels. Echt een top docent!

Uitstekend!

Top instructeur ! Zonder deze top begeleiding zou ik niet geslaagd geweest zijn! Top !!!

De beste docent dier er is.

De docent die lesgeeft stampt het zo in je hoofd.

Zeer en zeer goeie docent!!!

Zeer goeie docent met geweldige uitleggen.

Goede lesstoffen, goed uileggende leraren en mooie ervaring, zeker een aanrader!

Goed en duidelijk uitleg.

Vlaardingweg 36

3044 CK Rotterdam