Netjes

Monteur belde dat het iets later zou worden. Werkte netjes. Tevreden over het resultaat Even afwachten nog hoe het zich op lange termijn houdt

Prachtig herstel van de gietvloer

Narish heeft onze gietvloer prachtig hersteld. Van de schade is niks meer te zien. Heel veel dank!

Top kwaliteit geleverd… ziet er niets meer van!!

Verkeerd gemeten dus een boorgat in het zicht in een tegel die niet verwijderd kon worden en na de reparatie zag je er niets meer van

Netjes afgewerkt.

Plezierige medewerker; goed gewerkt; prijs volgens offerte.

Er was een stukje uit mijn wasbak, Sanifix heeft dit weten te herstellen zonder dat je er nog maar iets van ziet.

De ervaring die wij hebben was uitstekend. Waren binnen 1 uur klaar met de reparatie, er is nauwelijks meer te zien waar de plek zat.

Zie volgende

Nette en vriendelijke monteur die perfect werk levert een verademing na alle koekbakkers die we over de vloer hebben gehad kort om een verademing.

Magic alsof er nooit een scheur had gezeten

Als je een scheur in je nieuwe bad aantreft dan denk je nu kan ik een nieuwe kopen. Sanifix heeft het zo gefixt dat je niet eens kan zien dat er een scheur heeft gezeten! Zeer klantvriendelijke hardwerkende monteur! Ik kan niet wachten tot we kunnen badderen! Even wachten op de loodgieter om het bad aan te sluiten. Bedankt Sanifix

fghdsgd

fdgdfgdfs

Omgaan met tegenslag

De monteur zou onze douchevloer repareren maar moest onverrichterzake weer vertrekken door een verkeerde opdrachtverstrekking. Hij ging niet voordat hij alles netjes had geregeld tussen de diverse partijen. Top!

Great

The best services ever ! Highly recommended !

Goede kwaliteit afgeleverd!

Beschadiging aan een vloertegel is zeer vakkundig gerepareerd. Met het blote oog is er niets meer van terug te zien!

Keurige afspraak

Keurig op tijd en netjes af geleverd

Professioneel en vrijwel onzichtbare reparatie van granieten keukenblad

Prettig en vakkundig

Onzichtbaar herstel

Ik kon online snel een afspraak inplannen en toen Ricardo na enkele weken langs kwam heeft hij in een paar uur tijd de grote boorgaten in onze badkamertegels onzichtbaar laten verdwijnen.

Snel, vakkundig

De 2 diepe krassen in ons bad zijn snel en vakkundig gerepareerd door sanifix. Er is niets meer van te zien!

Vakwerk!

Communicatie top Uitvoer top Service top

Uitstekende kwaliteit en zeer goede service

Nette Monteur vriendelijk En netjes gemaakt

is goed

probleem is goed opgelost

Medewerker werkte en gedroeg zich keurig Ook beschadigingen goed weggewerkt Aanrader

Supergoed resultaat

De monteur is een specialist in zijn werk

Deskundig in het repareren van het bad. Als nieuw!

Perfect gerepareerd bad. Als nieuw je ziet er niets meer van!

Netjes gerepareerd.

Ons aanrechtblad was beschadigd en is netjes gerepareerd door Sanifix. Helaas waren de kosten vrij hoog voor een kleine beschadiging. Het resultaat was goed.

Na 3 dagen alweer dezelfde scheur terug

De scheur werd vakkundig gerepareerd, maar na 3 dagen ontstonden er alweer allerlei micro scheurtjes in de gerepareerde scheur.