Prachtig hersteld!

Idem

Buitengewoon uitstekend

De servicemonteur was beleefd en rustig in omgang met ons. Hierbij had hij een luisterend oor naar onze wensen. Hij verrichtte zijn werkzaamheden rustig, maar wel zeer efficiƫnt. Het eindresultaat van herstel vloer- & wandtegels was verbluffend, en niet te onderscheiden van het naastliggende tegelmateriaal.

Zeer tevreden.

De vloer van de badkamer is door Slidex behandeld. Het resultaat is zoals beloofd, de vloer is nu veilig. Geen angst meer voor uitglijden. Keurige medewerker. Prijs conform afspraak.

Badwand vernieuwd

Badwand was te groot, en nieuwe geplaatst! Prima !

Sehr zufrieden

Vriendelijk personeel, uitstekend resultaat!

Top resultaat! Reden van uw bezoek was een diepe kras in de badkuip. Daar is nu 100% niks meer van te zien. Bedankt!

De expert wad op de afgesproken tijd aanwezig. Heeft de klus zorgvuldig en geduldig opgepakt Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Je kunt niet zien dat het aanrechtblad is gerepareerd.

fantastisch!!

een man die verstand van zaken had, meedacht en erg klantgericht was.

Mijn bad-meubel weer als nieuw gemaakt.

Top kwaliteit!

at zijn wij blij met jullie! Vandaag is de werknemer (ik dacht dat hij Ricardo heette) van Sanifix bij ons geweest en heeft onze keramisch aanrecht gerepareerd! Een klusje wat een ander bedrijf heeft verprutst heeft Sanifix echt gefixt! Tja je betaald er dan wel meer voor, maar je hebt dan ook echt vakwerk! Geloof me als je het verschil ziet dan heb je het er wel voor over. Wij in ieder geval wel! Dankje Sanifix! Dat jullie zulke vakwerkers in dienst hebben mogen jullie zeker trots op zijn!

Top top top!

Nette communicatie en zeer vriendelijke monteur

Netjes

Keurig het probleem verholpen. Met name goede monteur en erg vriendelijk

Snelle en vakkundige service

Na opmeting van mijn bad en vakkundig advies kijk ik met vertrouwen uit naar de installatie van een mooie bad-in-bad oplossing.

correct

correct

Goede reparatie aanrechtblad

De beschadiging aan ons composieten aanrechtblad is keurig hersteld en bijna niet meer zichtbaar. De kleur van het gerepareerde stukje komt ook heel goed overeen met de oorspronkelijke kleur.

Zeer correct

Helaas is deze reparatie uitgevoerd terwijl wij het verlies van mijn vrouw nog aan het verwerken waren. Dit alles is heel correct, kundig en met respect voor onze situatie gedaan. Een vriendelijk persoon. Zeer fijn.

Vakmanschap!

In onze woning waren 2 verschillende vloertegels beschadigd. Zandkleurig met een patroon, en groen marmer. Veel verschillende kleuren op een heel klein oppervlak. Je ziet er nu helemaal niets meer van. Ongelooflijk! Het vergt creativiteit en vakmanschap om dit zo te kunnen repareren. Complimenten voor de medewerker die het heeft gerepareerd.

Heel erg netjes gerepareerd

Uit ons natuurstenen aanrechtblad was een stukje uitgestoten. Is gerepareerd en er is niets meer van te zien.

Keurig nette service en kundig geholpen.

Goede communicatie, heldere afspraak. Servicemontuer legt goed uit wat hij wel en niet kan doen. Reparatie kundig uitgevoerd.

Heldere afspraken en strakke kwaliteit van geleverd werk

Prima werk geleverd

Mooi gerepareerd

Vriendelijke reparateur. Heel netjes gewerkt. Mooi gerepareerd.

ongelooflijk fraai gerepareerde scheur

ik had het niet echt verwacht, maar het bad is perfect gerepareerd. van de scheur is helemaal niets meer te zien. mijn complimenten aan Jules, die zich met recht 'herstelspecialist' mag noemen!

Kwalitatief goed werk

Twee dagen ingepland. Alles gedaan wat mogelijk was binnen de ingeschatte termijn.

Vakkundig gerepareerd binnen 1 uur

Keramisch blad zijkant een stuk eraf door met een zware vaas tegen de zijkant van het keukenblad te stoten Deze vakkundig en snel gerepareerd door Sanifix van de schade is niets meer te zien .

Top service en top gerepareerd!!!

Mijn composiet aanrechtblad is op een nagenoeg onzichtbare wijze hersteld. Plezierige meneer die vooraf vertelde hoe en wat hij ging doen en het resultaat mag er zijn, top!