Netjes gerepareerd door aardige medewerker

Resultaat van de reparatie is goed. Helaas kwam de factuur die wij nodig hadden voor doorbealsting niet binnen de beloofde 2 dagen (=dag na reparatie)

Goed en netjes

Vanaf opdracht tot reparatie alles zeer correct behandeld

Professioneel bedrijf

Zeer kundig is het sanitair gemaakt. Douchewand was gesneuveld en hierdoor was het bad beschadigd en de wastafel.

Goed personeel, alleen niet de oplossing kunnen geven.

Alle credits voor de vak specialist die hier was, hij heeft alles uit de kast gehaald. Helaas niet de oplossing die we nodig hadden.

Uitstekend bedrijf

Biedt welkome oplossingen. Snelle reacties. Vriendelijk en vakkundig personeel

Communicatie van de planning duidelijk en waren op tijd. Monteur heeft heel netjes gewerkt en gevraagt of ik tevreden was. Echt top!!

Zeker een aanrader bij de verkoop van badkamer tegels, ook een pluim voor Schwagermann maasdijk Ook de heldere uitleg van de monteur!!

Ik had niet verwacht dat het resultaat zo mooi zou worden.

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. De specialist die bij mij aan huis kwam was zeer klant vriendelijk. Tijdens de werkzaamheden nam hij de tijd om goede uitleg te geven wat hij zoal ging doen en hoe het zou gaan worden. Hier een zeer tevreden klant, had niet verwacht dat het eindresultaat er zo eruit zou komen te zien. Chapeau voor de vakman!

top

klant is tevreden, dit zegt genoeg!!

Heel netjes geregeld

Het hele procces van aanvraag tot uitvoer is het helemaal goed gegaan en netjes gemaakt

net werk.

kwaliteit en net werk in de bewoonde woningen bij de mensen. top. prijzen zouden wat scherper mogen. soms is de reparatie net zo duur als het bad zelf.

Mijn bad weer als nieuw

In mijn bad zaten krassen omdat de thuishulp dit met een schuurspons had schoon gemaakt. De mensen van Sanifix hebben hem weer als nieuw gemaakt. De monteur was netjes, beleefd en liet geen rommel achter. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen

Prima afgehandeld.

Afspraak makkelijk gemaakt. Contact met de monteur prima verlopen. Werkzaamheden goed en schoon uitgevoerd.

netjes

Beschadigingen in bad zijn netjes (onzichtbaar) gerepareerd. Monteur kwam op afgesproken tijd en werkte netjes

Prima service en vakwerk voor wat betreft de reparatie van de tegels.

Wat mij betreft klopt hier alles. Van het maken van de afspraak, het meedenken t.a.v. de planning (flexibiliteit van de telefoniste Yvonne) tot de daadwerkelijke reparatie van de keramische tegels!

Netjes gerepareerd rustig de tijd er voor genomen

Duurde wel lang voordat monteur langs kon komen

Schade goed hersteld. Even afwachten of dit blijft. Vriendelijke monter.

Niet te klagen

Vriendelijk en precies gedaan wat er werd verwacht.

Prima reparatie

Onze gietvloer is weer als nieuw. De kleine beschadiging is keurig gerepareerd

fantastisch

reparatie is super netjes uitgevoerd en de monteur was erg vriendelijk

Een zeer vriendelijke man die zeer vakkundig mijn aanrechtblad heeft gerepareerd. Ben er erg blij mee. Ziet er prachtig uit. Ben zeer tevreden. Echt een bedrijf wat je aan kunt raden voor reparaties.

ze maken het bad heel netjes als nieuw

ze zijn heel goed

Goed en net personeel en vakkundig

Netjes bij gewerkt

Keurige snelle service met een geweldig resultaat

Na telefonisch contact heel snel een monteur aan huis. Hele vriendelijke monteur die het bad als nieuw heeft achtergelaten, heel netjes.