Goede service mooi resultaat

De monteur van Sanifix heeft ruim de tijd genomen om het probleem te herstellen. De monteur kwam op tijd en heeft netjes gewerkt zonder rommel achter te laten. Het probleem is mooi opgelost en ik kreeg een duidelijke instructie hoelang ik de herstelplekken met rust moest laten.

Was er een gat dan?

Van groot gat in bad is werkelijk niets meer te zien.

Professionele reparatie.

Prima gerepareerd. "Niets" meer te zien van de beschadiging. Vind alleen de prijs voor de reparatie veel te hoog. Van te voren wordt wel een prijs opgegeven, maar gezien de reparatietijd, achteraf wel veel geld. Gezien de uitvoering wel aanbevelen, maar gezien de prijs niet.

Fantastisch

Zeer vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Afspraak was snel gemaakt en de persoon die ons badmeubel heeft gemaakt heeft echt vakwerk geleverd. Heel blij met het resultaat!

Uitstekend resultaat, goed vakmanschap

De medewerker die bij ons kwam werkte zeer accuraat en zorgvuldig. Na het polijsten van het bad, was het resultaat top en boven verwachting.

goede service en uitleg

Bad netjes gemaakt en goede uitleg gekregen

Vlot, deskundig en to-the-point.

De service was snel en deskundig. Bijzonder vriendelijk ook, zowel aan de telefoon als tijdens het huisbezoek. De offerte kwam dezelfde dag nog.

Zeer goede ervaring met Sanifix.Vlotte reactie per e-mail. Vriendelijke adviseur die langs kwam. Helaas voor Sanifix ,heb ik toch gekozen voor een ander bedrijf voor het renoveren van de badkamer.

Prima resultaat en prettige monteur

Ons bad had beschadigingen door een tegel. De monteur heeft duidelijk aangegeven wat hij ging doen en heeft in een paar uurtjes vakwerk afgeleverd. Je ziet niets meer van de schade!

Helemaal top

Aardige en vriendelijke monteur.. super bedankt voor het top herstel!

Uiterst vakkundig en nauwkeurig!

De monteur heeft de kleurtoon voor de reparatie van mijn aanrechtblad met de uiterste nauwkeurigheid en vakkundigheid gedaan. Ik ben zeer tevreden!

Heel aardige jongen

Heel aardig bezig, bedrijf communiceert goed. Planning ook uitstekend

Vriendelijke monteur kwam precies volgens afspraak en repareerde deskundig het bad.

Tot nu toe zeer tevreden

Nette snelle reactie ivm lekkage douche Binnen 2 dagen kwam een expert kijken hoe de douchebak gereparreerd kon worden. Ook snel een offerte ontvangen. Nu is het wachten op reparatie. Pas dan kan ik aangeven hoe tevreden ik ben aangezien het daar echt om gaat.

de behandeling heeft geholpen

lichte streep in douchevloer lijkt verdwenen

Tegelwerk prachtig hersteld, werkelijk niets meer van de beschadiging te zien.

Na wat verkeerd boorwerk moesten 2 gaatjes worden weggewerkt, dit is echt op miraculeuze wijze gebeurd. Echt een aanrader voor reparatie werk.

goede service en weer een mooie badkuip

de service monteur kwam langs om het bad te polijsten, vanaf de oplevering van de nieuwbouwwoning zaten er krassen op. echter waren de beschadiginen dieper dan krassen die gepolijst kunnen worden. aangezien de opdracht vanuit de aannemer verstrekt was moest er eerst contact opgenomen worden. omdat de aannemer telefonisch niet te bereiken was door de monteur heeft hij zelf besloten het meerwerk aan te pakken. hierdoor heeft hij bij ons veel extra zorgen weggenomen en een mooi nieuw bad opgeleverd.

Goed gewerkt

Op tijd Snel en prima afgewerkt

top bedrijf met hoge kwaliteit van reparatie, vriendelijke medewerker en redelijke prijs

Bij scheur in bad heeft men adequaat en professioneel een reparatie uitgevoerd. Na reparatie, niets meer van te zien. TOP WERK

Prima dienstverlening

Het mankement is keurig gerepareerd door een keurige medewerker, en de reparatie is (gelukkig) nauwelijks te zien.

Goede communicatie en beloftes nagekomen

Wij zijn heel erg tevreden, vanaf de eerste mail tot de reparatie klopte alles. Geen valse beloftes maar eerlijk over eventuele restschade

Keurig bedrijf met kundige medewerkers

Schade aan gietvloer verholpen.

Absolutely Excellent Service

Really fantastic service and the repair was excellent. Hopefully, we won't damage the floor again, but if we do we are very confident with the Sanifix Team.

Niets meer te zien van de schade. Geweldig!

Goede service, nauwkeurig en mooi resultaat.

Vlotte afhandeling van de werkzaamheden

Zeer vriendelijke en behulpzame monteur, zowel bij het opnemen van de schade als de reparatie daarvan. Zeer tevreden met het eindresultaat.