Boven verwachting!

Reuze bedankt voor het opknappen van mijn quaryl bad. Ook mijn complimenten aan de monteur, uiterst vriendelijk en bekwaam.

Goed werk geleverd

Ik ben tevreden

Super blij

De mannen hebben de tegel waar een flinke blus uit was, super mooi hersteld. Je ziet helemaal niets van de reparatie, zo goed gedaan. Waren er keurig op tijd en de spullen die ze nodig hadden werden keurig op een kleed geïnstalleerd. Na afloop alles weer keurig opgeruimd.

Snelle service en klant tevreden

Duidelijk bedrijf

Correct, zakelijk en duidelijke communicatie. Komen afspreken na en koppelen terug wat geconstateerd is. Door erg lange wachttijd 4,5 sterren. Anders 5 sterren

Deskundigheid

Zeer prettig, snel en deskundig mijn bad gerepareerd.

Super vriendelijk en snel

Een fijn bedrijf. Binnen een dag mail terug met prijzen. Afspraak voor bezoek en een supervriendelijk mijnheer voor het opmeten en advies. Offerte binnen een dag binnen.

De uitvoering is perfect verlopen.

De communitie verliep uitermate goed. De medewerker was netjes en de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Netjes afgewerkt binnen de afgesproken tijd en prijs.

Degene die het gat in ons bad kwam repararen, ging netjes te werk zonder grote rommel te maken. De reparatie is ook netjes afgewerkt, tevreden over hoe het is geworden.

Positief

Communicatie was heel goed en afspraken werden goed nagekomen. Het resultaat ziet er goed uit maar het definitieve resultaat van de reparatie zal pas op de langere termijn beoordeeld kunnen worden

Buitengewoon goed werk geleverd

Knap werk geleverd waarbij de schadeplek na herstel niet meer aanwijsbaar is

Betrouwbaar bedrijf met vakkundig personeel

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken , Personeel is proffesioneel en vakkundig ingesteld , Een serieuze aanrader..

Reparatie is professioneel en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Conform afspraak, op tijd, vakkundig en kwalitatief goed eindresultaat.

goede communicatie. Duidelijke afspraken.

Afspraken werden correct nagekomen. Prettig personeel. N.a.v. een onvolkomenheid werd dit op een professionele manier opgelost.

Vriendelijk en deskundig personeel

Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd

Reparatie is perfect!

Enig punt voor verbetering is een tijdwindow in plaats van een tijd vanaf.

Snel geholpen

In eerste instantie zou ik pas in november geholpen kunnen worden voor de reparatie an van een fabricagefout aan mijn bad van V&B. Na contact met Sanifix kon het gelukkig toch sneller. Binnen een week is het bad gefixt door een aardige monteur.

Zeer tevreden.

Reparatie aan het bad is prima uitgevoerd; het bad is als nieuw en van de schade is niets meer te zien. Ook duidelijk advies gekregen over het onderhoud van het sanitair. Alles netjes schoongemaakt en rommel opgeruimd.

Beter kan niet

Een keurige, aardige en super vakkundige reparateur heeft het scheurtje in de gietvloer onzichtbaar gerepareerd. Een verbluffend resultaat. Heeeel tevreden!

Vakkundige medewerker en een perfect uitgevoerde reparatie

Door de medewerker van Sanifix werd zeer zorgvuldig, met uiterste precisie een verkeerd geboord gaatje in een keramieken tegel gedicht en onzichtbaar bijgewerkt.

deskundig

De medewerker was heel correct en vriendelijk en deskundig, ik heb het nog niet geprobeerd met douchen. Ik hoop dat het minder glad is op de vloer.

Fantastisch

Betreft een nieuwebouwhuis Ze kwamen voor krassen in de badkuip En hij vondt ook nog een beschadiging gelijk gemaakt en alles ziet er weer top uit

Nette werknemer levert secuur werk

De man is een kunstenaar

Het gat in de muur, van het toilet, doordat er door een tegel geboord was, is zodanig hersteld dat er er bijna niets meer van te zien is. Heel bijzonder dat iemand dit kan! Echt een kunstenaar. Tevens een zeer bescheiden nette man. Compliment nogmaals!!

Keurige nette deskundige inspectie, tijdens de montage eveneens keurige nette monteurs, geweldige netjes alles gesloopt en super netjes gemonteerd, echt in een woord top geregeld.