Heel blij met de oplossing voor de krassen

Door het bad te polijsten zijn we nu erg blij met ons bad.

Fantastisch

Super snel gemaakt! Communicatie was snel en fijn en van de schade is niets meer te zien. Echt een aanrader! Dikke 10!

goed werk geleverd en goede communicatie

vakmannen

Contact verliep prima en snel

Contact verliep erg soepel. Werkzaamheden zijn nog niet verricht.

Goed geregeld

Sanifix kwam precies op afspraak. Alles keurig gerepareerd. Vriendelijke mensen.

Keurige nauwkeurige medewerker

Heeft ontzettend zijn best gedaan om de schade aan het bad te verhelpen. Was veel werk, maar gaf niet op. Uitstekend resultaat. Beveel jullie van harte aan.

Prima geregeld

Snel en correct afgehandeld en de schade keurig gerepareerd

Snel, correct en netjes

Keurige jongeman die heel precies en netjes werkte. Sanifix heeft op zeer korte termijn mijn beschadigd aanrechtblad naar tevredenheid hersteld.

Goede service en uitleg, niets meer van de schade te zien

Bad is helemaal als nieuw hersteld, niets meer van de scheur te zien. Ook geen kleurverschil. Erg blij mee! Goede uitleg wat ze precies gingen doen en uiterst net en vriendelijk personeel in de omgang

Goed en vakkundig geholpen.

Het renoveren van gaten langs de rand van een oude betonnen trap is in goed overleg keurig uitgevoerd.

Top service

Duidelijk advies. Goede customer service. Vriendelijke werknemer en een mooi resultant.

Top.

Top.

De professionaliteit die de website uitstraalt wordt in werkelijkheid ook geleverd

Gewoon top: heldere afspraken, goede communicatie en dito werk

Een goed ervaren bedrijf

Badkamer renovatie is goed en vakkundig uitgevoerd, netjes afgewerkt. Een goed team die opelkaar zijn ingesteld. Sanifix Wij zijn heel erg tevreden met de resultaten Super mooi badkamer.

Professionele reparatie

Twee scheuren in onze Fiora douchevloer zijn op een zeer professionele en kundige wijze gerepareerd. Zeer prettige medewerker die van te voren de tijd neemt om het probleem uit te leggen.

heel goed resultaat door ook nog een vriendelijke en kundige mensen

Ik had behoorlijke schade aan mijn vloer. He resultaat na een dag met de beschadiging bezig te zijn is verbluffend!

niets meer te zien na reparatie

Na een beschadiging van het nieuwe bad tijdens de nieuwbouw is de schade herstelt door Sanifix, het enige minpunt was de planning, maar dat komt waarschijnlijk door personeelstekort of een te grote vraag. Maar uiteindelijk tevreden.

In alle aspecten keurig!

Heel netjes gewerkt, goede uitleg gegeven, geen lange verhalen maar meteen aan de slag en onberispelijk afgewerkt.

Fantastisch

Door een vallend glas was ons granieten aanrechtblad beschadigd. Afgelopen woensdag kwam jullie Erwin van Sanifix om de schade te herstellen. Een hoek uit een granieten aanrechtblad herstellen zodat het nagegoeg onzichtbaar is, daar heb je toch wel een kunstenaar voor nodig. Geweldig, wat een vakmanschap liet deze monteur zien.

prima geholpen

komt op de afgesproken tijd goede communicatie goede resultaat

Een correct bedrijf met zeer vakkundige medewerkers

Een correct bedrijf met zeer vakkundige medewerkers

Kwaliteit

Bij opmaken offerte merkte ik de deskundigheid. Bij het het verwijderen van het bad en installeren van een inloopdouche was ik onder de indruk van de nauwgezette van de medewerker. Probleem dat hij zag de volgende dag samen met zijn collega opgelost. Overlegden daar waar nodig en dachten duidelijkheid mee. Later nog antislip laag aan gebracht. Ook overleg en zeer nauwgezet. Kortom, heel, heel erg tevreden en een bedrijf dat ik zonder meer aanraad.

Snel geregeld en mooi en netjes afgewerkt

Beschadiging bad laten repareren. Ging vlot, de monteur was heel vriendelijk en netjes en het resultaat was prachtig!

Goede communicatie en net werk afgeleverd

Erg fijne en snelle communicatie met de binnendienst, nette werknemer welke de schade kwam herstellen. Duidelijke afstemming vooraf hoe lang het herstel ging duren, alleen erg jammer dat we meer dan 4 weken moesten wachten op de herstelmogelijkheid.

Twee beschadigingen onzichtbaar hersteld!

In ons kunststof bad zaten 2 beschadigingen. Deze zijn haast onzichtbaar weggewerkt. Goed gedaan!