Schade perfect hersteld, als nieuw!

Door toedoen van een onkundige aannemer was ons bad op meerdere plekken beschadigd.Sanifix heeft alle schade proffesioneel gerepareerd, je ziet er helemaal niks meer van. Het bad is weer als nieuw! Erg blij mee!

Goed gerepareerd

Prima gerepareerd. Leuke kerel.

Tevreden over resultaat

Correct contact via tel./mail Prima uitleg, werkzaamheden en afhandeling. Prettige jongeman in de omgang. De vloer is stroever geworden, maar een kletsnatte vloer blijft oppassen!

Keramieke aanrechtblad geweldig gerepareerd, je ziet niet eens waar de beschadiging heeft gezeten wij zijn zeer tevreden ook over de snelheid van het uitvoeren van de opdracht.

Je ziet niet meer waar de schade heeft gezeten

Prima service; zeer vriendelijke en ervaren medewerker; schade aan onze wastafel is prachtig hersteld … je ziet niet meer waar de schade heeft gezeten

De service en de oplossing waren prima. De monteur heeft keurig de klus geklaard en netjes gewerkt.

Superrrrrrrrr,!!!!!!!!

Medewerker stelde zich netjes voor en heeft keurig en netjes gewerkt. Een super aardige kerel en heeft goed uitgelegd wat we konden verwachten. Het eindresultaat is precies geworden zoals hij verteld had. Wij zijn uiterst tevreden met het eindresultaat. Door het lichtval van meerdere zijden is het bijna onmogelijk dat het niet meer zichtbaar hersteld kan worden. Toch vinden wij dat dat meevalt. Je moet weten waar de plek zat anders valt het echt niet op.

Prima werk leveren ze

Prima bedrijf en mooi werk

Kundige reparatie van de wastafel

De reparatie van de wastafel was nodig door schade tijdens de installatie. Na reparatie is de schade echt niet meer te zien. Ongelofelijk. Daarnaast hele nette en professionele werknemer die de werkzaamheden heeft uitgevoerd.

Als nieuw

Keukenblad keurig gerepareerd

Snelle service en keurig netjes gerepareerd ! Zeer tevreden

Je ziet er bijna niks meer van.

Wij hebben een zwart marmerlook hoogglans aanrechtblad waarvan een plekje hersteld moest worden. Van te voren hoorde ik van veel bedrijven dat zij dit niet goed konden herstellen Sanifix vertelde dat zij dit wel konden herstellen maar dat het altijd wel soera zichtbaar blijft. Dat komt omdat het hoogglans is waardoor het licht speelt met het oppervlak. De kleur van het gerepareerde stuk is super goed geëvenaard! Alleen als het licht er op een bepaald hoek op staat kan je aan de structuur zien dat er een reparatie is. Met andere woorden: ik weet dat het er zit maar niemand zal er ooit iets aan zien. Super toch?!

Schade keurig gemaakt

Putje in mijn aanrechtblad is gemaakt er is ook niks meer van te zien dat het gerepareerd is keurig

Super goede ervaring werken super netjes

Fantastisch

Binnen ons bedrijfspand hadden we 70 - 80 boorgaten door wisseling sanitaire supplies zoals handdoekrolhouders, vuilnisbakken e.d. De samenwerking met Sanifix, en werkzaamheden zijn bijzonder goed verlopen, vanaf moment aanvragen offerte t/m afronding!

Het hele pakket

Alles is weer nieuw gemaakt wat ik niet verwacht had. Vriendelijk personeel. Kortim de verwachtingen in deze lastige tijd voor ondernemers geheel overtroffen.

Hele goede service en vriendelijke monteur

Goede service en vriendelijke monteur

goed service

mooi en netjes afgewerkt.

Super mooi en netjes de schade van het bad onzichtbaar gerepareerd

Zo blij met hoe de schade van het bad gerepareerd is. Je ziet er helemaal niets meer van. Topklasse... Dank je wel

Vakwerk...reparatie is gewoon nier te zien

Zeker te weten echte aanrader super bekwaam

Snelle reaktie,

Na eerste contant, heel snel een afspraak gemaakt en daarna ook een de offerte binnen 48 uur ontvangen

Composiet heel netjes gerepareerd

Er waren stukjes van het composieten aanrechtblad gesprongen. Deze zijn heel netjes gerepareerd, de gerepareerde plekken zijn nagenoeg onzichtbaar. Sanifix komt zijn afspraken uitstekend na, de vriendelijke reparateur stond exact op het juiste tijdstip voor de deur. Ik beveel Sanifix zeker aan als je je composieten aanrechtblad wilt laten repareren.

Het is mooi geworden.

De monteur is deskundig en heeft na goed overleg de barst bijna onzichtbaar gemaakt! We zijn heel tevreden.

Achteraf is het bad weer als nieuw

Nieuw bad was bekrast. Snel netjes en adequaat opgelost door Sanifix. Top.

Goeie service en verstand van zaken

Dikke duim voor de goeie service en vrie n delijke personeel.