vakmanschap keurig afgewerkt

bad is als nieuw na een scheur van 8 cm, werkelijk zie je niet meer waar het zat.

Keurig

Keurig beschadiging vill en boch bad gerepareerd, onzichtbaar en aardige medewerker

Stipt op tijd, correct en netjes, mooi resultaat.

Hulde aan Ricardo. Klaasecwerk geleverd.

Professioneel, doeltreffend en meelevend

Degene die me geholpen heeft met een putje in de badkuip heeft eerst aan mij uitgelegd wat hij ging doen en wat er zou gaan gebeuren en waarom het belangrijk was om zelfs dit kleine putje aan te pakken. Hierna is hij aan het werk gegaan en omdat ik verteld had dat mijn dochter op de kamer naast de badkamer sliep, heeft hij hier rekening mee gehouden. Het resultaat is fantastisch. Je ziet er echt helemaal niks meer van terug.

Goede en duidelijke offerte. Snel afspraak ingepland. Bij uitval kan je gebeld worden of je eerder geholpen kan worden. Lukt ons alleen helaas niet. Dag van de afspraak snel en professioneel geholpen met als resultaat weer een mooi aanrechtblad.

lange wachttijd

kunde en kwaliteit zijn goed maar de tijd tussen opdracht en uitvoering is lang.

uitstekend

Zeer kundige en nauwkeurige werknemer. Hij nam er de tijd voor. De breuk is bijna niet zichtbaar, maar beter kan ook niet.

Vakmensen

Nette medewerker met ervaring

Weer zo goed als nieuw

Twee putjes in bad hersteld. Alles conform afspraak, professioneel opgelost.

Tovenaar!

Super gemaakt, echt een kunstenaar. Heel erg klantvriendelijke benadering.

prettige benadering en reparatie

Er valt niets te zeggen

Schade is verholpen, door een vriendelijke jonge man. Hij stelde zich netjes voor, legde uit wat hij ging doen. Alles is naar tevredenheid verholpen en afgehandeld. Geen aanmerkingen op werkwijze . Super

Schade mooi hersteld en soepel geregeld

Schade aan het aanrechtblad is snel, deskundig en soepel hersteld. Bijna niets meer van te zien.

Heel netjes ons aanrecht gemaakt.

Bij ons was een stuk uit ons composieten aanrecht beschadigd geraakt. De “kunstenaar” van Sanifix die onze beschadiging hersteld heeft, heeft het zeer goed uitgevoerd. Wel een klein beetje kleurverschil, maar zeer goed benaderd. Als je het niet weet, valt het niet op. Zeer tevreden dus!

Uitstekend werk verricht

Keurige monteur met kennis van zaken en heeft het probleem vakkundig opgelost

Zeer goede ervaring

Netjes en onzichtbaar gerepareerd, vriendelijke medewerker en alle afspraken worden nagekomen. Tevreden!

Super netjes !!

We hebben een nieuwe woning, waarin een badkamer meubel aan de onderkant deels beschadigd was. De bouwer heeft Sanifix ingeschakeld met een heel mooi resultaat, je ziet er niets meer van!

goede service en eerlijkheid

zie hierboven

Puik werk geleverd

Netjes correct werk verricht

Professioneel

In eerste instantie sceptisch over dit van origine sanitair georiënteerde bedrijf. Ze hebben onze houten vloer met vakmanschap hersteld. De beschadiging die was ontstaan door een ongeluk van een ander bedrijf is niet meer te vinden.

Prima ervaring, ons beschadigde tegeltje is weer als nieuw.

Prima ervaring, ons beschadigde tegeltje is weer als nieuw. Een zeer kundige medewerker die de beschadiging in ons tegeltje weer onzichtbaar heeft gemaakt, je zou niet zeggen dat hij er ooit is geweest.

In één woord: Geweldig!

Goed bedrijf met vriendelijke en deskundige werknemers. Schade aan vloertegel is onzichtbaar gerepareerd, heel erg blij mee!

Zeer goed, prima service met zeer kundige monteur

Afspraak simpel gemaakt, monteur Riccardo verscheen keurig op tijd en heeft reparatie vakkundig uitgevoerd

Zeer vakbekwaam en klantvriendelijk

We werden goed op de hoogte gehouden. Zeer vakbekwame, klantvriendelijke medewerker die niet eerder klaar was dan dat hij zelf tevreden was. Het resultaat mag er ook wezen.

Mooi werk afgeleverd en een tevreden klant.