Erg kostbaar maar zeer goed

De wachttijd is lang en de kosten wel enorm hoog, in mijn geval ruim 400 euro voor het herstellen van een boek van het bad. Maar daar staat wel tegenover een ontzettend vriendelijke, secure, kundige monteur die goed uitlegt geeft en een een mooi resultaat achter laat. Grote grote complimenten voor deze man en de passie voor zijn werk die hij laat zien. Dus in de categorie het kost een paar centen maar dan heb je ook wat, een hele tevreden klant.

perfect geholpen

Snelle afhandeling ivm verhuizing.

Super tevreden

Goede service en goede adviesen

Perfect en onzichtbaar schade hersteld

Super tevreden, je ziet niet waar de schade heeft gezeten

Goed en betrouwbaar bedrijf wat de afspraken na komt.

Vriendelijk en netjes

Kleine kras op verwarming snel netjes en professioneel verholpen. Vriendelijk persoon.

Heel mooi schade hersteld

Reageren snel. Snel een afspraak kunnen maken. Resultaat verbluffend

Zeer tevreden over de reparatie van de wasbak. Als je het niet weet, zie je er niets meer van. Nette en vriendelijke monteur. Heeft ook nog tips gegeven hoe het beste de wasbak en aanrechtblad in de keuken schoon te maken. Zeer tevreden.

prima.

Deskundig professioneel bedrijf: er is op een fijne manier, perfect werk geleverd.

prima werk geleverd

Prettig geholpen en naar tevredenheid opgelost

Formidabel gerepareerd

Stukje uit een keramiek aanrechtbladrand wat zichtbaar was en ruw is gerepareerd. Buitenstaander zullen het niet vinden de gerepareerde plek. Onzichtbaar en weer een schitterend aanrechtblad zonder beschadiging

Prachtig hersteld

Flinke barst in de badrand laten herstellen. Is niets meer van te zien. Zeer vakkundig hersteld tegen een goed en marktconform tarief. Echt wel heel tevreden mee.

Uitstekend gerepareerd. Puntje voor verbetering. Iets sneller reparatieopdracht uitvoeren. Verder erg tevreden

Duidelijk aangegeven wat hij ging doen. Netjes

Zeer netjes en zeer servicegericht

Werken netjes en overlegd heel goed met de klant.

Vakmanschap

Goede ervaring met het maken van een gaatje in de gietvloer. Sanifix ging heel secuur te werk, van het gat is niets meer te zien.

Tot nu toe goed

De aanvraag is goed verlopen we hadden wel gehoopt op een snellere afwikkeling

beschadigingen heel goed weggewerkt

de jonge monteur was precies op afgesproken tijd aanwezig en zeer vriendelijk. Hij heeft de beschadigingen aan de wastafel goed weggewerkt. Aansluitend een goed schoonmaakadvies gegeven.

Helemaal top

buitengewoon aardige en vooral kundige monteur!!

Super werk geleverd

Nadat ik melding gedaan had duurde het wel even voordat ik antwoord kreeg qua planning. Maar daarna was alles super goed gegaan. Ben blij merkt het resultaat

Jammer dat jullie werk onzichtbaar is.. vakwerk!

Beschadigde tegels onzichtbaar gerepareerd

Het ligbad is niet hersteld.

Ricardo,was uiters vriendelijk en beleefd, daar hebben we niets over aan te merken. Hij heeft ons alles netjes uitgelegd Maar ik vindt wel de € 90.voorrijdkosten erg veel. Nou is onze vraag of daar iets van af kan, omdat het ligbad niet gerepareerd is. M.v.g P van Wieringen. Of eventueel een telefonisch gesprek. 06 38057388.

Prima werk

Keurig werk geleverd; medewerker prettig in de omgang

Kundige vakmensen

Ons bad gerepareerd en ze hebben meteen ons aanrechtblad gerepareerd (dit was niet van te voren afgesproken). Goede service en kundige mensen.

Nette monteur en 100% hersteld

Professioneel is het keukenblad van composiet hersteld