Een echte aanrader, dit bedrijf!

Ik ben zeer tevreden over het aankooptraject van mijn occasion bij Jaro Automotive en heb Jan en zijn echtgenote leren kennen als uiterst vriendelijk en kundig, met een grote passie voor auto’s en hart voor hun klanten. In hun fraaie, moderne showroom namen zij ruimschoots de tijd om mijn wensen te bespreken en een toelichting te geven op de auto, waarna alle gelegenheid bestond om deze aan een uitgebreide proefrit te onderwerpen. Ook nadien kwam Jan steeds snel en accuraat terug op de diverse gedetailleerde vragen die ik nog had. De algehele benadering heb ik als persoonlijk, eerlijk en transparant ervaren en het heeft mij een prachtige auto opgeleverd waarvan ik vele jaren plezier verwacht te hebben.

• Welk merk / type auto heeft u gekocht? BMW

Vakkundig, kwaliteit & ‘going the extra mile’

Mijn ervaring met Jaro is uiterst positief. Na de aanschaf van mijn auto bleken er een paar kleine gebreken te zijn (die je ontdekt na 100+ km. Er is gelijk actie ondernomen en er is alles aan gedaan om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Daarnaast ben ik erg te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van de auto’s die hij aan bied. Ik zou Jaro zeker aanbevelen!

• Welk merk / type auto heeft u gekocht? Mercedes

Vriendelijk en professioneel

Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. De auto stond er erg netjes en verzorgd bij. We kregen goede uitleg over de auto en de strik maakte het helemaal af.

• Welk merk / type auto heeft u gekocht? Bmw 530 touring

Ik rijd mijn droomauto dankzij Jaro Automotive!

Fantastisch bedrijf! Super vriendelijk, professioneel, en kwaliteit-prijs is uitstekend! Ik rijd mijn droomauto dankzij dit bedrijf! Een dikke tien!

• Welk merk / type auto heeft u gekocht? Volkswagen Beetle Sport

Prettig contact, heldere communicatie, goede service.

Mooie selectie van auto’s beschikbaar. Zoals boven al beschreven prettige en laagdrempelige communicatie. Goede service en persoonlijk contact. Zeer tevreden met onze aankoop en het aanschaf traject.

• Welk merk / type auto heeft u gekocht? Volkswagen

Goed en betrouwbaar

Erg fijne en gepassioneerde mensen die weten waar ze over praten en die graag nog wat extra’s doen voor de klant.

• Welk merk / type auto heeft u gekocht? Volkswagen Golf

Fantastisch

Wij hebben de aankoop van onze auto als erg fijn ervaren. Er word tijd voor je gemaakt zodat je de juiste keuze van de auto kan maken. De verkoper is meedenkend en eerlijk. Super fijn bedrijf waar gastvrij, service en kwaliteit voorop staan.

• Welk merk / type auto heeft u gekocht? Volkswagen Touran

De Grift 21 A

7711 EP Nieuwleusen

Over JARO Automotive

JARO Automotive is een ambitieus autobedrijf in Nieuwleusen. Jaro is oorspronkelijk een Slavische jongensnaam, die bron of het begin van iets nieuws betekent. Graag wil JARO Automotive bij veel autoliefhebbers het startpunt zijn van het echte rijplezier. Daarom helpen wij klanten met het vinden van hun droomauto. Gepassioneerd geven wij vorm aan onze persoonlijke uitdaging binnen deze snel veranderende branche. Waar wij voor staan • Aandacht en beleving Een auto kopen doe je niet iedere dag. In onze sfeervolle showroom zorgen wij ervoor dat je in alle rust een auto kunt bezichtigen om daarna de juiste keuze te kunnen maken. Om je maximale persoonlijke aandacht te geven, hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend op afspraak open te zijn. • Kwaliteit en vakmanschap Kwaliteit zit in ons DNA en daaraan worden wat ons betreft geen concessies gedaan. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van jonge dealeronderhouden occasions in verschillende prijsklassen. De auto’s in onze collectie hebben altijd een uitgebreid optiepakket, zijn voorzien van een volledige onderhoudshistorie en hebben gegarandeerde kilometerstanden. Dit blijkt uit de ingevulde onderhoudsboekjes of het 100% onderhouden keurmerk. Alle auto’s worden bij binnenkomst uitgebreid gecontroleerd, waar nodig voorzien van het juiste onderhoud, professioneel gereinigd en gepoetst voordat ze onze showroom binnen gaan. Deze kwaliteitsauto’s worden verkocht voor een eerlijke prijs. Wat wij bieden Eerlijkheid en transparantie staan altijd voorop. Met onze passie voor auto’s en specialistische kennis als ingrediënten komen wij altijd tot een advies op maat. Hoogwaardige service en topkwaliteit gaan bij ons samen met een persoonlijke benadering.