Top service

Heel vriendelijk ,lekkere koffie....top service...

Betrokken, deskundig en vriendelijkheid

Zonder afspraak vooraf, recent mijn Jeep met een lekke band aangeboden bij de werkplaats receptie. Er werd snel actie ondernomen; met prioriteit nieuwe band besteld, zelfde dag gemonteerd en persoonlijk telefoontje dat de auto weer klaar stond. Zeer klantgericht !

Goed wel lang op reparatie moeten wachten

Ivm backorder lang op de reparatie moeten wachten. Bereikbaarheid kan beter

TOP!

TOP!

Prima service.

Een service die veel verder gaat dan alleen "garantie"

Ik heb ruim een jaar geleden mijn eerste auto gekocht bij Nefkens. Aan het begin heb ik helaas wat problemen met mijn auto gehad, maar direct een super goede en snelle service ontvangen. Super snel contact, een leenauto en dezelfde dag mijn auto weer terug gekregen. Daarnaast heb ik de goedkoopste of één van de goedkoopste auto’s gekocht van de showroom, maar desalniettemin altijd zo’n goede service gekregen die eigenlijk ver buiten de garantie gaat die je officieel krijgt. Ze denken altijd mee en dat wordt erg gewaardeerd :) Ik ben ontzettend tevreden over Nefkens en speciale dank aan Farid! Als ik meer dan 5 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Een dikke aanrader!

Bezoek liep perfect

prima zo

prima zo

vriendelijk personeel en goede service

Vriendelijk personeel en goede service maar prijzen voor onderhoud en reparatie veel te hoog een particuliere rijder.

Goede service en personeel

Alles topie

Professioneel

Uiteindelijk de beste service gevonden

Snelle en goede service!

Zoals altijd ben ik snel en goed geholpen. En op een vriendelijke manier te woord gestaan!

Vlotte hulp

Prima behandeling

Netjes

Alles naar wens zoals het hoort!

Prettig contact

Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Afhandeling kleine beurt prima. De aanbevelingen om remschijven te vervangen, na overleg, gelijk meegenomen. Balie personeel zeer adequaat.

Lange wachttijd

Dat je voor een auto van een jaar oud een rekening krijgt voor een achterklep die niet naar behoren werkte Hoezo garantie op een nieuwe auto? Geldklopperij is het

Diagnose en kostenschatting erg duur!

We hadden een pechgeval met onze auto. We schrokken van de diagnose kosten van zo'n 160 euro waar hoogstens 10 minuten werk in heeft gezeten. De reparatie zou 2 maal zo duur zijn in vergelijking met mijn andere vaste garage. Scheelt 800 euro. Nefkens is een klant kwijt. Dit gebeurde niet in deze mate voordat de dealer een paar jaar terug overgenomen werd door Nefkens.

Ben aangenaam verrast.

Vriedelijk ontvangen. Kreeg het gevoel dat ik de juiste dealer heb gekozen . Ook het contract met de werkplaats was prettig. Kreeg het idee dat ze het goed met me voor hadden. Al met al een goede indruk gekregen . Nu even afwachten of de werkzaamheden ook goed zijn uitgevoerd , dan is het me wel een 10 waard

Perfect geholpen

Ondanks dat ik een verkeerde afspraak had gemaakt ben ik zonder enig probleem geholpen

Duur

Duur voor de 3400 km per jaar die ik afleg.

Goed!!

De Alfa gaf een enkelband na aanschaf een software probleem. Door Alfa hulp dienst weer gestart en door verwezen naar dealer. Daar heel goed en duidelijk het probleem kunnen uitleggen. Na een week de auto weer opgehaald. Software probleem en daardoor accu vervangen. Uitleg was duidelijk en de afhandeling uiterst tevreden ervaren. Zijn blij met Efkens Eindhoven. Van der Stroom

Eerlijk betrouwbaar

Voor onderhoud en apk bij nefkes geweest .ze vonden wat dingetjes die apk afkeur .kwamen vertellen en met wat de beste oplossing was netjes voor herhaling vatbaar

Nette service

Tevreden over de service