Geen opmerkingen Vriendelijke ontvangst Mocht ik de auto vandaag niet ophalen dan wordt decanteren netjes achter het hek geparkeerd voor de nacht zodat hij veilig staat.

Goed en correct

Vriendelijke baliemedewerkster, verder geen aanmerkingen.

Prima!

Prima service, snel klaar

Snel en confortabel

nvt

Zeer snel, en uiterst vriendelijk!

Werd heel prettig geholpen door de man achter de balie. Werd uitgelegd waar ik kon wachten en waar de koffie was. Na de snelle reparatie liep de medewerker nog mee naar buiten om te kijken waar de auto neergezet was. En dat vind ik nou echte service!

Fijne benadering door medewerkers aan tel en bij het bedrijf zelf.

Vriendelijke ontvangst en snelle afhandeling van de reparatie. Overigens mijn naam is van der Sleen i.p.v Steen.

uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk personeel. Snelle service.

Uitstekende ontvangst, begeleiding en reparatie

Receptie is sterk in klantvriendelijk en deskundigheid in ontvangst en begeleiding van de klant. Het onderhoud en de reparatie werden voortreffelijk uitgevoerd. Het proces van ontvangst van de klant tot teruggave van de auto verliep vloeiend

Cha cha cha....

Auto gebracht om 8.15 en was pas om 17.00 klaar. De garantie klachten werden meegenomen in de totaalprijs. Nader inzien werd de rekening gecorrigeerd. De terukoppeling van de garantieklachten werden niet op papier gerapporteerd. De Nefkens premium werd aangeprezen door de receptionist, terwijl de opel assistance grotendeels kosteloos overlapt. Pas interessant na 2 jaar. De geleverde Opel assistence brief heeft 2 fouten.

Goed geholpen

Helaas wel een dure dag... maar de auto loopt en ruikt super. Goede en duidelijke service. Balie als online !

Niet gemaakt

Achteruitkijk piepers blijven piepen zonder duidelijke reden. Vorige keer werden we afgewimpeld met vuiltje etc.. nu dat het te maken heeft met de trekhaak. DIT WAS EERST NOOIT.. NU WEL!!! FLAUWEKUL! Ook de linker vering maakt geluid..vonden jullie normaal.. waarom dan nergens anders en daar wel en eerst nooit.

flexibel met de geplande tijd en snelle afhandeling

Groot onderhoud digitaal gepland voor 16 juli. Bij aankomst bleek intern een andere datum te staan nl 26 juli. Ondanks afwezigheid (ziekte) van enkele monteurs is de auto gebleven. Eventueel ander dag klaar. Al vroeg in de middag van 16 juli telefoontje dat de auto klaar was. Alle beurten gedaan inclusief wassen. Vriendelijke en flexibele medewerking van personeel.

Goed snel vriendelijk personeel en goeie koffie.

Top-service!

Ik heb mijn auto voor de eerste onderhoudsbeurt naar Nefkens gebracht. Super vriendelijk personeel, efficiënt geregeld. De dag erna auto opgehaald. En naast het onderhoud was de auto gewassen en de accu opgeladen. Dat is echt top-service ! Dankjewel team, ik kom graag weer terug

Prettig

Top service

Vriendelijk en stellen alles in het werk om iets mogelijk te maken.

Vlotte service

Prima geholpen Vooraf een indicatie van de kosten SMS als de auto klaar is Een leenfiets Kortom, prima

goede service

fijne leen auto ,optijd klaar

I was received friendly, they asked about issues I could have noticed in the car and checked them also and explained them when leaving. They contacted via SMS when the car was ready and was easy and fast.

• Would you recommend us? Yes

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel zowel aan receptie en monteur ook.

Zeer klantvriendelijk

Goed geholpen aan de balie

Fijne garage met vriendelijke en vakkundige mensen.

Was voor een kort familie bezoek vanuit Zweden naar Nederland afgereisd en had onderweg problemen met de koeling tijdens files. Ondanks dat het net voor de vakantie was en de werkplaats helemaal vol geboekt zat, hebben ze toch hun uiterste best gedaan om even naar mijn auto te kijken. Ze hebben het probleem gevonden ( een losse sterker) en verholpen. Hierdoor kon ik de dag erna weer veilig afreizen naar Zweden. Samen gevat een een vakkundig bedrijf met meedenkend personeel dat klant gericht is.

Zijn gewoon je wordt goed ingelicht wat er gedaan is aan de auto

Leuke mensen aan de balie

Perfecte ervaring met fa. Nefkens

Uiteindelijke bedrag is beduidend lager dan de offerte die ik heb gekregen en de reparatie is perfect uitgevoerd. Heel erg tevreden met fa. Nefkens