positief

correctheid en duidelijkheid

Het toppunt aan servicebereidheid en flexibiliteit obv dat ik bij aankomst vroeg om meegaand te zijn

ik had een begrafenis en vroeg om eerder klaar te zijn en ook nog de auto een wasbeurt te geven TOP heel veel waardering . Ook de persoonlijke uitwisseling was een verademing , dat we met mensen het voor elkaar moete zien te krijgen. Petje af Henk verboom

Netjes, snel, correct gehandeld.

Was goed, de mail met diagnose gaf een goed beeld. Bij de bandslijtage werd de aantal mm diepte netjes aangegeven. Tip, geef ook aan wat de minimale diepte moet zijn, zodat je een goede keuze kunt maken (al wel vernieuwen of nog even wachten) .

Op tijk en eerlijk.

Goede en vriendelijke service

Prettig en goed geholpen. Met dank ook voor de leenfiets!

Uiteindelijk is alles goed gekomen!

Via internet een afspraak gemaakt voor een update voor de autoradio om 09.00 uur in de werkplaats. Radio viel na 2 minuten rijden uit. Bij aankomst om 09.00 werd mij medegedeeld dat de auto om 17.00 uur klaar was. Kleine beurt en algehele controle. Ik deelde mede dat ik het prettig zou vinden dat de auto ivm andere afspraak om 13.00 uur klaar zou zijn. Dit kon niet en zeker niet bij een onderhoudsbeurt. “ Ik wil alleen maar een update van mijn radio, omdat die af en toe uitvalt”. Na veel zoeken vond men mijn opdracht/afspraak aan de garage. Men zou proberen e.e.a. zo spoedig mogelijk uit te voeren. Uiteindelijk was de auto om 12.30 uur klaar. Misverstand m.b.t. de opdracht, welke was ingevoerd op het formulier via internet uit de wereld geholpen. Prima service en de radio werkt weer naar behoren!

Niet echt tevreden over afhandeling

Auto van toen 2 jaar oud in september 2023 gekocht met 1 jaar garantie. Nu is het oliepeil al gezakt van max naar bijna minimaal, Baliemedewerker geeft aan dat dit kan, hij zei zelfs dat een auto 1 liter olie op de 1000 km mag verbruiken. Absurd! Auto is nagekeken door een monteur en gaf aan dat er geen lekkage is maar dat het olieverbruik is. Wat als dadelijk in september van dit jaar de garantie voorbij is en er blijkt wel wat aan de hand te zijn? Ik heb nog nooit een auto gehad waar bij tussen 2 beurten olie bijgevuld moest worden, zelfs niet van auto's van bijna 20 jaar oud!

Goede service, komt afspraken na, geen onnodige dingen repareren.

Uitstekend geholpen

Via mijn lokale opel garage (van mossel den bosch) krijg ik veelal géén gehoor dus zodoende bij nefkens terrecht gekomen. Wederom (2e maal) uitstekende service. Geheel ontzorgd en auto is weer gerepareerd.

Geen beurt op datum brengen auto

Ik heb mijn auto op maandag gebracht voor een beurt. De afspraak heb ik 6 weken vantevoren gemaakt. Aan het einde van de dag geen bericht ontvangen. Telefonisch was werkplaats onbereikbaar. De leasemaatschappij gaf aan dat er geen verzoek tot onderhoud was gedaan die dag. Dinsdag ochtend werkplaats weer onbereikbaar, pas om 1230 werd de telefoon opgenomen. Dinsdag is de beurt wel uitgevoerd. Waarom laten jullie mij een dag langer wachten? Waarom geen bericht als de auto een dag later klaar is?

Top medewerkers

Helaas door een technisch schrijven niet meteen het probleem opgelost. Tevens door een drukke agenda lastig om iets acuuts te kunnen oplossen.

Prima geholpen

Donderdag 4 juli, ca. 21:00 uur, 80 KM van huis, bij uitwijkmanouvre stoeprand geraakt, band rechts voor lek, behoorlijke scheur. Via Nefkens VIP is hulpdienst gekomen, heeft wiel vervangen door "thuiskomer". Om ca 22:00 konden we weer verder. Vrijdag 5 juli naar Nefkens Pietersbergweg Eindhoven. Band niet meer repareerbaar (was te verwachten). Moest besteld worden. Aanvankelijke afspraak maandag 8 juli terugkomen. Daarna spontaan aanbod dat het ook op zaterdagochtend 6 juli kon, Dat is dus gebeurd, alles op een zeer vriendelijke en behulpzame manier en voor een reeele prijs

Perfect!

Uitstekend zo als het hoort vriendelijke en behulpzaam.

Klant vriendelijk

Vriendelijke sfeer rustige omgeving

Aan de balie heel professioneel ontvangen en kunnen wachten tot de reparatie klaar was met een lekker kopje thee en voldoende tijdschriften.

Goede uitleg van verrichte werkzaamheden

jaarlijkse onderhoudsbeurt te duur

er werden kosten voor apk in rekening gebracht die normaal gratis is bij onderhoudsbeurt. ook voor bijvullen vloeistoffen die ik zelf al had bijgevuld werden kosten berekent, al met al ga ik hoogstwaarschijnlijk mijn auto bij een andere garage in onderhoud doen.

ik heb weer zicht

Vooraf gebeld en gevraagd of ik langs kon komen om de ruitenwissers te vervangen. Dat was geen probleem. Daar moest ik dan wel ongeveer 80 minuten geduld voor hebben. Gelukkig smaakte de koffie goed.

Je wordt uitstekend en klantvriendelijk geholpen en er is een prima wachtruimte met koffie en thee bar ook liggen er diverse en recente bladen en kranten ,en netjes schoon.

Vriendelijk, snel en mooie offerte ontvangen

Bij het maken van de afspraak oor onderhoudt mijn vooraf een offerte gestuurd. Bij het inleveren van de auto goede uitleg over de VIP. Smsje ontvangen dat de auto klaar was en later nog een telefoontje. Opgehaald en weer zeer vriendelijk ter woord gestaan.

Ik ben weer uitstekend geholpen en mijn auto is weer top.

Prima en vriendelijk geholpen. Goede informatie, fijne leenauto. Kortom: weer prima alles in orde medewerkers van Nefkens.

Alles goed geregeld ook tijdens drukte .

goede service

de vervolg afspraak voor de handrem. jammer genoeg hadden ze geen beschermkapje voor de min pool van de accu. verders prima geholpen.

Uitstekend geholpen

Ben naar uw garage gereden omdat uw bedrijf in Eindhoven telefonisch onbereikbaar was, heb 3 keer 10 minuten in de wacht gehangen zonder iemand aan de lijn te krijgen en dat vind ik beschamend slecht!!! Naar uw bedrijf gereden en daar was de uitleg dat het druk was. Ben daarna geweldig goed en snel geholpen dus daarvoor 5 sterren.

Hel goed