Prima service, alleen duurde het veel te lang

Onderhoud is allemaal prima verlopen, alleen duurde het in plaats van 1.5 a 2uur maar liefst 4uur. Dit omdat schijnbaar de auto ook de nieuwste software update krijgt. Opzich is dit geen probleem, maar het is wel fijn als ze dit communiceren. Tussentijds heb ik niks vernomen, ik heb zelf steeds moeten vragen wat de status was. Dat was het enige wat jammer was. De koffie was lekker ;)

positief

conform de afspraak bewerkt!!

Top.

Er wordt gebeld over wat er gedaan kan/ moet worden. Dat is erg fijn. Duidelijke uitleg over de rekening. Vriendelijk personeel.

Uitstekend een 9!

Makkelijk om een afspraak te maken. Duidelijke communicatie over wat er gedaan moest worden. Mooi op tijd klaar.

Prima, vriendelijk!

Lease auto hier voor de 2e keer gebracht voor onderhoud en terugroepactie. Kon ter plekke wachten met lekkere koffie, en auto was met 2 uurtjes weer klaar en zelf gewassen. Personeel is ook heel vriendelijk, daar kunnen ze op de Pieterbergseweg nog wat van leren. ;) Kom hier graag weer terug!

Medewerkers veel lof.

Veel lof voor de monteurs. De prijs die ik moest afrekenen slaat nergens op. (Is veel te hoog.)

Geweldig personeel,

Snel en deskundig geholpen, vriendelijk personeel, en lekkere koffie tijdens het wachten

Uitstekende service

Gestrand met een storing. Na overleg met de service adviseur de auto kunnen brengen. Het probleem werd snel gevonden, onderdelen werden besteld en de auto was de dag erna alweer gereed.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, vlotte service!

Precies volgens afspraak geholpen.

De aanleiding van mijn bezoek was een terugroepactie . Ik kan alleen maar zeer tevreden terugkijken. Perfect geholpen.

Goede service, klantgericht.

Was een terugroepactie vanuit Opel NL. Kon snel in goed overleg afspraak maken.

na de garantie kan alles, maar wel betalen

Ik ben met mijn auto terug geweest in de garantie periode, klachten waren autoradio kraakt soms en geluid vervormt, display km teller valt soms uit. autoradio hoorde ze niets aan en display was niets aan te doen. Nu na de garantie met een beurt van de auto is er opeens een software update beschikbaar, deze kunnen ze er wel op zetten, ze vergeten erbij te vertellen dat dit €91,76 excl. btw kost, wel wordt er een totaal bedrag besproken maar er is niet bij verteld dat voor de update extra betaald moet worden. De autoradio kunnen ze wel gaan onderzoeken maar dit gaat wel veel kosten, omdat ze niet weten waar het zit!! Ik heb het gevoel dat ze onder garantie alles weg gewuifd hebben en na de garantie kan alles, als je maar betaald. Dit noem ik geen service..

Gewoon goed

Super service

Tijdens mijn bezoek aan de garage ben ik uitstekend geholpen. Geweldige service, daar kunnen veel bedrijven iets van leren.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid personeel.

Wagen werd thuis gehaald en terug gebracht.

Goede service en klantvriendelijkheid overgenomen van Vullings.

Afspraken nagekomen. Prijs viel wel een beetje tegen.

vlotte afhandeling en vriendelijk personeel

vlotte afhandeling en vriendelijk personeel

Zeer goed geholpen

reeds 3 x geweest en iedere keer perfect geholpen

Voortreffelijke service

Ik kreeg mijn auto gewassen terug en was aangenaam verrast.

Prima service!

Duidelijke en professionele balie-informatie, zowel vóór als na de onderhoudsbeurt. En....vriendelijk!

Goede en en fijne geholpen

Heel prettig

Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn bandencontrole

Onderhoudsbeurt prima maar behoorlijk prijzig

Bij een onderhoudsbeurt wordt niet meer gekeken naar hoe veel km's men rijdt, maar naar de leeftijd van de auto. Vaak leidt dit tot onnodige vervanging van onderdelen e.d en derhalve hoge onderhoudskosten.