Keurig en vlotte service.

We kwamen ivm een terugroepactie. En toen bleek dat er teweinig koelvloeistof in de auto zat, is deze ook nog aangevuld zonder kosten te berekenen. Ik zeg Top service, bedankt!!

Prima werk geleverd.

Alleen heb ik helaas eind dec.2024 een schade opgelopen aan mijn auto door eigen schuld. Bij de Pluswinkel in Best moest ik uitwijken voor een tegenligger in een bocht en raakte een paaltje rechts nabij de bocht waar glasbakken van de Gemeente geplaatst zijn. De schade moest in Eindhoven hersteld worden op de Geldropseweg 191 van Nefkens. We hebben daar moeit mee. De service zou inhouden dat de auto bij Nefkens in Oirschot gemaakt wordt. op 6 februari.

Wordt er altijd vriendelijk en correct geholpen.

Als het enigszins mogelijk is wordt je meteen geholpen of er wordt een afspraak gemaakt, alle mensen staan je altijd zeer vriendelijk en correct te woord. Houden zo.!

Dank

Dank voor de snelle actie!

goede service

Perfect op tijd opgehaald en teruggebracht. Zelfs telefonisch daarover benaderd met aankondiging aankomst. Auto was gewassen, dat geeft absoluut de indruk dat de auto aandacht heeft gehad.

Prima verzorgd.

Prima werk geleverd al heb ik er weinig verstand van.

Zeer tevreden over de bejegening en uitvoering onderhoudsbeurt

Heb het vooral als prettig ervaren dat naast de reguliere onderhoudsbeurt niet is aangedrongen om aanvullende , veelal niet noodzakelijke, werkzaamheden te laten uitvoeren.

December grote beurt,2 Jan...storing & nieuwe accu..,16 januari dezelfde storing& anwb gebeld

2 januari doorgemeten( 84 Euro extra) niks gevonden ,wel nieuwe accu ...Do 16 januari weer pech dezelfde euvel ,doorgemeten storing aan de Injectie??? Heb foto en email anwb...Terug naar opel oirschot??

Meedenked en zeer behulpzaam

Ik heb het gevoel dat ik bij een "dorpse" garage ben en waar ik als klant ook als klant meteen geholpen wordt en niet dat er bij een melding van een probleem in de computer wordt gekeken om dan te horen te krijgen dat ik over 3 weken terecht kan.

Vriendelijk personeel

Vriendelijke personeel, goede service en duidelijke communicatie.

Goed geregeld.

Gewoon goede ervaringen.

Te vaak lang wachten

Wij zijn nu twee jaar klant bij jullie en als we een vergelijking makem met onze garage in Apeldoorn en Eindhoven dan moeten wij praktisch altijd langer wachten en het probleem met de banden en het lampje van de veiligheidsgordel zijn nooit opgelost.

Alleen was het zeer lastig om een afspraak telefonisch te kunnen maken

Niks op aan te merken!

Niks op aan te merken

Matig tevreden

Dat ik nog een uur extra heb moeten wachten omdat het achteraf een grote beurt moest zijn. Dit was van tevoren niet mede gedeeld. Dat ik nog een keer terug moest komen omdat de rechter achterband toch lek bleek te zijn. Het personeel heeft mij wel vriendelijk te woord gestaan.

Prima service, alleen duurde het veel te lang

Onderhoud is allemaal prima verlopen, alleen duurde het in plaats van 1.5 a 2uur maar liefst 4uur. Dit omdat schijnbaar de auto ook de nieuwste software update krijgt. Opzich is dit geen probleem, maar het is wel fijn als ze dit communiceren. Tussentijds heb ik niks vernomen, ik heb zelf steeds moeten vragen wat de status was. Dat was het enige wat jammer was. De koffie was lekker ;)

positief

conform de afspraak bewerkt!!

Top.

Er wordt gebeld over wat er gedaan kan/ moet worden. Dat is erg fijn. Duidelijke uitleg over de rekening. Vriendelijk personeel.

Uitstekend een 9!

Makkelijk om een afspraak te maken. Duidelijke communicatie over wat er gedaan moest worden. Mooi op tijd klaar.

Prima, vriendelijk!

Lease auto hier voor de 2e keer gebracht voor onderhoud en terugroepactie. Kon ter plekke wachten met lekkere koffie, en auto was met 2 uurtjes weer klaar en zelf gewassen. Personeel is ook heel vriendelijk, daar kunnen ze op de Pieterbergseweg nog wat van leren. ;) Kom hier graag weer terug!

Medewerkers veel lof.

Veel lof voor de monteurs. De prijs die ik moest afrekenen slaat nergens op. (Is veel te hoog.)

Geweldig personeel,

Snel en deskundig geholpen, vriendelijk personeel, en lekkere koffie tijdens het wachten

Uitstekende service

Gestrand met een storing. Na overleg met de service adviseur de auto kunnen brengen. Het probleem werd snel gevonden, onderdelen werden besteld en de auto was de dag erna alweer gereed.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, vlotte service!