Heel goed

Goed ontvangen ik was om 10.00 uur bij de garage de verwachting was rond 13 uur is de auto klaar maar om 12 uur werd ik al gebeld hij is klaar super

Plezierig ontvangst en proactieve dienstverlening

Na ontvangst voor vernieuwing van banden, werd weliswaar op mijn aangeven ook de distributieriem gecontroleerd, omdat hiermee problemen zouden kunnen ontstaan. Binnen de aangegeven tijd was de klus geklaard.

Kosten vlgs vooraf ontvangen opgave

Kosten volgens vooraf ontvangen opgave, afspraak op tijd en inschatting benodigde tijd. Leenfiets mag worden verbeterd. Auto netjes gewassen.

Correct ontvangen en vlot afgewerkt. Door tijdsgebrek van mijn kant kon een probleem met de ruitenwisser automaat niet in behandeling genomen worden maar dat komt in mei tijdens de volgende onderhoudsbeurt aan de orde.

prima service, correcte behandeling

geen verder commentaar

Goed opgepikt en meteen aan de beurt probleem niet verholpen

Probleem is niet opgelost. Ben benieuwd of de ticket gericht aan Opel Duitsland nog wat oplevert. Dus zal nog wel eens terugkomen in de garage

snel afspraak

goed en snel geholpen

Een TOP garage met TOP medewerkers en een TOP service

Zeer vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg leenauto en correcte afhandeling verder. Ik kom hier zeker nog terug!!

Ben zeker tevreden

Heb zeker het gevoel dat er bij jullie meer kennis is over het merk. Omdat ik wat langer met deze auto wil doen, omdat ik ‘m als tweede auto erbij heb, lijkt me goed onderhoud het behoud.

Ik word goed geholpen

Niet van topassing

Vervoer van Oirschot naar Eindhoven geregeld. Er was geen leen auto meer. De openbare bussen waren aan het staken.

Goede ervaring

Vriendelijk, volgens afspraak en netjes afgewerkt.

Uitstekende en deskundige service

Deskundige service en goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

weer prima geregeld

goede service, mag natuurlijk altijd goedkoper. Maar prima

Afspraak is afspraak

Komen afspraken na, bij wachten ligt er een krant van die dag en koffie, thee gratis verkrijgbaar. Mis alleen de gratis wifi. Onderhoud netjes en snel uitgevoerd, bij de factuur goede uitleg en onderbouwd.

super goeie service

probleem met auto van leaseplan, die tegen het einde van zijn contract aanloopt. ze communiceren goed en zeggen wat ze doen en hebben gedaan

Mijn ervaring is goed

Alleen de olie was niet bijgevuld

Vriendelijke team

Wel wat lang wachten voor de auto klaar was

Mijn ervaring is prima

Afspaak was snel gemaakt. Onderhout is netjes uitgevoerd. Auto stond netjes gewassen klaar.

Zoals altijd een gastvrije ontvangst door vriendelijke medewerkers.

Zoals altijd een gastvrije ontvangst door vriendelijke medewerkers.

Netjes en super goed behandeld

Heb er zeker geen hekel aan om met de auto naar een onderhoudsbeurt te moeten gaan bij jullie garage.

Service en vriendelijk

De afspraken kloppen die gemaakt worden. Bijzonder vriendelijke ontvangst (vanaf eerste telefoontje tot het afrekenen) en goede service. Overzichtelijke factuur... Er wordt meegedacht...

Keurige ontvangst en goede service

Goede ervaring

alles netjes verteld wat er gedaan is.

Tevreden

Prima service en goed overleg als er iets gerepareerd moet worden.