Goed zoals altijd

Online afspraak gemaakt. Alles goed geregeld Fijn kunnen werken tijdens wachten.

Vriendelijk ontvangen en goede service

Ik ben vriendelijk ontvangen en de bandenwissel verliep vlot.

Geweldig, heel klantvriendelijk en correct

Bandenwissel naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het wachten in de corner was niet vervelend!

Prettig en Goed

Afspraak volgens verwachting. Wielvervanging ook volgens verwachting. Afgesproken tijd klopt.

Goed en vriendelijk personeel

Kom al sinds 1986 bij de vier Auto garages Als eerste bij Van Asten Beekman. ALS tweede bij Driessen . Als derde bij Vullings. En nu bij Nefkens in Oirschot. Hoezo tevreden. Groeten Jan Ossel.

Goed ontvangen maar niet alles goed uitgevoerd.

Bij wielenwissel geen ptms uitgevoerd. Geeft steeds aan dat de bandenspanning niet goed is en ik kan dit niet meer aflezen.

Super vriendelijk

Goed advies over mijn toekomst in het kader van een te kopen auto

goed en netjes

tevreden

Keurig volgens afspraak!

Klantvriendelijk hoog in het vaandel!

Alles tip top in orde

Alles top top in orde

Heel fijn geholpen.

Grote beurt+bandenwissel € 740 en dan ook nog terug moeten komen...

Normaliter reageer ik zelden op klanttevredenheidsonderzoeken en deze keer even getwijfeld of ik het zou moeten doen maar ik moest het toch even kwijt. Afgelopen maandag is mijn wagen voor de jaarlijkse bandenwissel en (grote) onderhoudsbeurt geweest. Toen ik de wagen kwam ophalen, was ik enigszins verbaasd over de hoogte van de rekening: € 740. Dit was incl. € 75 voor de bandenwissel+opslag maar dan nog. In al die (±25) jaren als klant (met 2 wagens), de hoogste rekening ooit. Desondanks de rekening betaald. Nadien de rekening nog eens nader bekeken. Een aanzienlijk deel betrof de vervanging van 4 bougies, € 40 per stuk (incl. BTW, totaal € 200 incl. montage). "Wellicht waren deze voorzien van gouden contactpunten?" dacht ik nog. Even googlen voor mijn type wagen en kwam prijzen tegen die aanzienlijk lager waren (de helft of nog lager, oa. Bosch). Tja. Los van de hoogte van de rekening, was mede de reden dat ik nu deze review schrijf, dat ik de volgende dag in de wagen stapte en constateerde dat het lichtje van de bandenspanning bleef branden. De waarden werden geheel niet aangegeven (--). Garage gebeld en mij werd medegedeeld dat de banden niet goed waren gekoppeld. Kortom, betekende dat ik nogmaals terug naar de garage kon om dit te laten verhelpen. Ik weet dat autorijden een dure hobby is maar als ik dan toch de hoofdprijs moet betalen, verwacht ik ook kwaliteit van eenzelfde niveau. Ik laat het hier even bij.

Een nette behandeling en behulpzaam

Helaas probleem met Android Auto niet opgelost.

Ik heb een probleem met Android Auto gemeld waarbij mijn Huawei telefoon niet of soms verbind met mijn Opel Astra. Mijn vraag was of er een update was van het entertainment systeem. De enigste algemene oplossing die gegeven werd is een orginele usb-kabel gebruiken. Verder had ik niet de indruk dat er echt naar gekeken is.

Dubbel

Ik ben niet in Oirschot geweest Wel op de prierdbergweg met een auto met ander kenteken De baliemedewerker hielp mij aanvankelijk goed, vergat mij vervolgens, maakte daar uitgebreid (en geaccepteerd) excuus voor en hielp mij vervolgens uitstekend Met name door de verkeerde mail maar 3 sterren

Top service

Keurig volgens afspraak geholpen. Lekkere koffie tijdens het wachten . De garage straalt rust en professionaliteit uit.

Klantvriendelijke receptie, en vakkundige mensen in de werkpkaats. Prima en snelle reparatie..

Prima garage.

Goede ervaring met de garage.

Goede service, auto werd opgehaald en w6 thuis gebracht. Werd ook gebeld voor duurdere reparatie.

Goede service en lekkere koffie.

Ik kwam voor de bandenwissel. Maar ik heb een probleem met de bandenspannings sensor. Men heeft hier als service wel aandacht aan besteed. Helaas is het probleem niet opgelost.

Gemaakte afspraken nagekomen

Alles in overleg geregeld

Prima service conform afspraak

Helaas was de storing niet uit te lezen / herleiden uit de historie hopelijk komt het niet weer voor. Afspraak in plannen was lastig ivm volle agenda werkplastsen in noird brabant 3 weken is echt te lang!!!

Heel fijne garage.

Behulpzaam en meedenkend.

Goed en netjes geholpen!

Prima te woord gestaan! Prijs is redelijk

Prima.

Prima service. Goed geholpen.

Goede service, prima vervangend vervoer, auto op tijd weer klaar