Ik was te laat en werd toch netjes geholpen

ervaring werkplaats is goed vragen aan Opel: 1. Kan pechhulpkaart NL + Europa doorlopend ? Zo voorkom ik dat ik het onderhoud op een dag nauwkeurig moet regelen. En regel ik het onderhoud te vroeg, dan betaal ik eigenlijk teveel, m.a.w. dan heft dat een financieel voordeel voor Opel en niet voor de klant. Een doorlopende pechhulp is voor beide partijen het eerlijkst. 2. Is de pechhulp NL sowieso wel doorlopend, omdat deze gratis is, of hangt die ook vast aan de einddatum? Maar zoals gezegd graag NL + EU doorlopend regelen. Graag ontvang ik uw antwoord.

goed ontvangen en auto op tijd klaar die was gepland

heb niets om commentaar op te geven

Zoals van oida

Zoals van ouds !! n 10 !!! Frits Speetjens

Prima ontvangen

Nette garage, vriendelijke mensen

goede service

Vriendelijke medewerkers en goede service

Goede service en altijd meedenken over oplossingen.

De thermostaat moest vervangen en dus besteld worden. De reparatie kon pas een week later. Maar kon ik kon wel meteen terecht voor een noodoplossing, waardoor ik kon blijven rijden. Top geregeld

Betrokken en meedenkende dealer

Goede service en vriendelijk personeel die uiteindelijk met je meedenkt om de auto zo snel en veilig weer op de weg te krijgen.

Fantastische service

Uiterst vriendelijke mensen en alles goed geregeld!

Kan in 1 woord: Prima!

Gewoon goed

Fijne garage, goed geholpen.

Goede ontvangst, auto weer in top staat gebracht. Tevreden klant.

Bijna een 10

Jammer dat ik de dag erna terug moest omdat jullie vergeten waren om mij auto te resetten en dus mijn auto piepte en lampje branden van de banden spanning. Net toen ik de snelweg op draaide. Baalde dus wel enorm. Want kost mij weer extra benzine !!!! en tijd.

Heel goed

Fijn personeel heel klantgericht

Keurig volgens de afspraak gewerkt en prima op tijd.

Gezien de weinige kilometers die ik tegenwoordig rijd is een eenvoudiger onderhoudsplan gebruikt. Mijn auto is prima onderhouden en er wordt gekeken of dure zaken wel noodzakelijk zijn. Ook wordt er over goed gecommuniceerd. Dus ben ik zeer tevreden.

MIjn Opel Corsa is de minst betrouwbare auto die ik ooit heb gereden, maar over de service van de garage kan ik niet klagen. Wat is onbegrijpelijk vind is dat een garage tegenwoordig geen service meer kan verlenen wanneer een boordcomputer geen fout aangeeft, terwijl het personeel van de garage het probleem visueel heeft kunnen bevestigen.

Zakelijk met persoonlijke aandacht

Goede informatie bij de diognose

Na 40 je Opel nog steeds goed

Correct en netjes

Altijd goed

Ik word altijd goed geholpen

ze wilde helpen

bij zo,n bedrijf wi je naar binnen

tevreden

Duidelijke communicatie en prettig geholpen!

Nefkens Oirschot blinkt uit in duidelijke communicatie, snel en adequate hulp en prettige afhandeling.

Service als vanouds

Auto wordt met zorg behandeld

Fijne correcte manier geholpen

Zoals altijd goed geholpen

Er word met me mee gedacht! Guus W die in oplossingen denkt!