Gezellige ontvangst en alleraardige medewerkers.
Ik ben wederom prettig geholpen. Alleen zou ik om mij aan te spreken eerder gebruik maken van geachte klant dan patiënt maar dat is een persoonlijke mening.
Gewoon goed
Aandacht voor dochter die mee was en het erg spannend vond. En prettig dat bij elke stap wordt uitgelegd wat er wordt gedaan
Ga zo door, wordt altijd keurig en netjes geholpen
Ik wil niet meer zoveel pijn ervaren dus krijg ik een verdoving.
Goed en aardig personeel!
Altijd keurige behandeling. Vriendelijk zoal het hoort
Helder en duidelijk.
Ik werd netjes en secuur behandeld
De tandarts en de medewerker zijn prachtig
Heel goed
Kundige tandartsen en vriendelijk personeel
Ik ben geholpen door een mondhygieniste en door een tandarts. De naam van de laatste kon ik hieronder invullen. Mijn beoordeling 'uitstekend' geldt voor allebei
Goede uitleg en vlotte behandeling. Wel een beetje fabriek achtig…..
Gelijk bij de eerste ontmoeting voelde ik de rust van de tandarts. Ook de behandeling was prettig en rustig .
Mondzorg middenmeer heeft onderling goed contact met mondhygiënist en tand artsen en prima uitleg naar de patiënt. Al Met al ruim tevreden
Voor controle geweest en gebitsreiniging. Ging goed, rustig en duidelijk uitgelegd wat er werd gedaan.
Goeie behandeling en allemaal fijne mensen
Nadat er een kies was afgebroken, contact gehad met assistente. Afspraak gemaakt en ik kon redelijk snel terecht! Na beoordeling door tandarts Gijs, heeft hij de kies gelukkig kunnen redden!! Ik ben hier erg blij mee, kies voelt prima aan.
Goede en uitgebreide uitleg. Neemt de tijd voor je.
Goede mondzorg en vriendelijke mensen
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer