Alles goed uitgelegd. Mij gerust gesteld. Ik heb tandarts angst. Ben zeer goed geholpen
Prettig, vakkundig, heldere uitleg.
Altijd vriendelijk geholpen, goede uitleg. Deskundig geholpen.
Wordt vriendelijk en goed geholpen
Ben zeer te spreken over de behandeling,
als volgens afspraak
Deze praktijk geeft geen prioriteit aan goede patiëntenzorg. Het is overvol en te druk, waardoor je je meer een nummer voelt dan een patiënt. In plaats van echte zorg lijkt de focus vooral te liggen op het verkopen van extra producten. Behandelingen voelen gehaast en onpersoonlijk, alsof het alleen maar om inkomsten draait. Absoluut geen aanrader als je op zoek bent naar zorg met aandacht en kwaliteit!
zie boven
Sinds een aantal jaren wordt mijn gebit naast controle en behandeling door de tandarts ook vakkundig verzorgd door de mondhygiëniste: super gewoon.
De behandeling werd zorgvuldig uitgelegd en ook nog nabesproken. Dit geeft zekerheid
Als ik bel kan ik meestal dezelfde dag nog heen Vriendelijk personeel
Met mijn angst en traumatische ervaringen zijn deze mensen engelen met hun begrip en liefde voor het vak krijg ik het gevoel dat ik mens ben en nergens bang hoef te wezen
Kwam voor controle, die ik eigenlijk af had willen bellen ivm overlijden van mijn vader. Maar er was een grote vulling uitgevallen dus ben heengegaan met de vraag of anders ipv controle die kies weer gevuld kon worden. Was geen probleem, ook controle gedaan. Echt super bedankt
Heel aardig personeel!! Tandarts ook heel goed! En aardig.
Tot nu toe prima geholpen en alles netjes uitgelegd
Prettig en altijd correct
controle afspraak, niets op aan te merken
bij de controle was er sprake van een kies waar de vulling uit was geraakt. bij controle werd geadviseerd om de kies te trekken omdat deze vulling wer slecht zou blijven zitten. dat is dus gebeurd.
Voor de tweede keer mijn kies afgebroken en beide keren zeer snel en professioneel geholpen. Ga zo door!
Proffesioneel en zorgzaam
directe actie bij calamiteiten, vriendelijke medewerkers, goede informatie
Voor mijn angst goede uitleg
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer