Prettig contact, kundige man, goede service en mooi eindresultaat!

Prettig contact en makkelijk om afspraak te maken. Locatie is top en snelle service. Eindresultaat naar tevredenheid. Als extra service kon ik de leenfiets gebruiken en werd mijn auto gestofzuigd! Aanrader dus!

• Verbeterpunten? Geen

Snelle service

Er stond nog wat druk op i.v.m. overname van de auto. Snel nieuwe ruit besteld en deze er ook tijdig in kunnen zetten. Fijne snelle service.

• Verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk, en keurig vlot geholpen

Kon op zaterdag terecht. Flexibel met het maken van afspraken.

• Verbeterpunten? N.v.t.

Top, goede service, mega vriendelijk

In 1 woord top

• Verbeterpunten? N.v.t.

Na melding een week voor de geplande afspraak nog even langs gekomen om sterretje te laten checken, geen enkel probleem. Snel klaar plus alle ramen gepoetst, binnenkant gestofzuigd en als tip en gratis fles ruitontdooier meegekregen. Top service!

• Verbeterpunten? N.v.t.

Super service! Binnen 40 minuten klaar.

Super fijne ervaring gehad. Mijn autoruit was in no time vervangen terwijl ik, onder het genot van een lekker bakje koffie, aan het wachten was in de kantine. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met de leenfiets een stukje te fietsen terwijl je autoruit wordt vervangen. Met als kers op de taart werd mijn auto ook nog eens stof gestofzuigd. Kortom, top service en vriendelijk personeel.

Top! Snelle en klantgerichte service

Binnen anderhalf uur een nieuwe ruit! Super fijn en snel geholpen.

Topservice

Snel de ruit gemaakt + bus nog schoongemaakt. Top dus!

Buitengewoon

Goed contact. Binnen 2 dagen kon ik terecht, en als extraatje nog even mijn bus gestofzuigd.

Parabool 102

3364 DH Sliedrecht