Zelden een garage meegemaakt met zulke vriendelijke en goede service echt een aanrader mijn volgende auto koop ik weer bij hun .

Goede service.

Mooie showroom. Verkoper goed. Leuke special cars

Top service!

Mooie auto gekocht, goede en snelle afhandeling dus super tevreden!

Geweldig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto

Keurig en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. Nette inruilprijs gekregen voor mijn auto. Auto werd gepoetst en afgetankt afgeleverd. Zeker aan te raden om hier te kijken als u op zoek bent naar een auto!

Professioneel

Goede prijs kwaliteit verhouding en ook geen problemen met garantie. Vriendelijke werknemers die er veel verstand van hebben.

Netjes en snel geholpen bij onze aankoop

Netjes en naar tevredenheid geholpen bij de aankoop van onze “nieuwe” auto. Komen hun afspraken na!

Goed en met veel service geholpen

Rond toerendl op zoek naar een andere auto, zagen we een MB cla shooter staan bij dit bedrijf, .was een eindje rijden, maar nog snel ri Venray. Daar bleken we een half uur voor sluiting binnen te stappen. Was geen enkel probleem en hebben rustig de auto mogen bekijken en een proefrit kunnen maken. De auto beviel en gekocht, bij het overschrijven van de aankoopsom , bleek het daglimiet te laag te zijn ( dom, maar hadden wij niet over nagedacht en zou 4 uur duren voor dit geregeld was) afgesproken dat hij de volgende dag ( zondag) even terug zou komen om ons alsnog de auto kon overhandigen. Zo gezegd, zo gedaan....door de geweldige service, rijden wij inmiddels met onze mooie bolide in de rondte....al met al dus TOP GEREGELD !!!!

Prima geholpen, heel blij met mijn aangekochte auto

Autobedrijf van den Boom heeft een heel mooi assortiment aan occasions staan. Van het type auto wat ik zocht stonden diverse modellen op voorraad. Een proefrit maken is zonder problemen mogelijk. Afhandelen van de aankoop verliep vlot en netjes. Er wordt goed advies gegeven. No-nonsens verkoop. "What you see is what you get"

Vriendelijk bedrijf

Mooie auto’s voor goede prijzen

Goede en snelle afhandeling

Vertrouwd adres

Top garage

Vriendelijke mensen alles goed uitgelegd over onze nieuwe auto Namen de tijd Er zat nog een cd in onze auto met emotioneel waarde even gebeld volgende dag inde brievenbus Nog wat drinken voor de terugreis gehad ivb met de warmte Bedankt voor jullie goede service Ilonka uit axel

zeer positief

. Goed geholpen, mooi inruilbedrag voor mijn auto ontvangen. Tevens een zeer mooie Cupra Formentor met weinig km gekocht, deze auto was in nieuwstaat.

Goed geholpen

Mooie Octavia gekocht daar

Mensen met verstand over auto’s werken hier. Top ervaring gehad en een mooie auto gekocht.

Goed geholpen

Klantvriendelijk

Goede service en kwaliteit.

Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Goed en fijn geholpen.

Gingen voor een proefrit van een witte cupra formentor, daar aangekomen was ie al weg. Proefrit gemaakt met een andere, die hebben we genomen. Nog een servicebeurt en 3 maanden extra garantie gekregen. De kabel voor thuis te laden lag er niet in maar bij aflevering hebben we er die ook gratis bijgekregen. Tot op heden een top service

Een eerlijke koopervaring en tevredenheid over de auto

De auto die ik hier kocht was een schot in de roos. Eerlijke verkopers die geen onnodige franje toevoegen. Over het algemeen zeer tevreden. Bij een volgende aankoop denk ik zeker aan jullie.

Goede service, fijne auto!

Een mooi dynamisch bedrijf met nagenoeg alleen maar full options auto's voor nette prijzen. Zijn vakkundig en snel geholpen en niets was teveel. Bedankt Kai voor jouw ondersteuning bij de aankoop!

Aankoop Cupra Formentor cooper edition

Zeer tevreden over de snelle aankoop en afhandeling van mijn nieuwe auto. Teruggaven van de inruil auto acceptabel, snel tot een overeenkomst gekomen "binnen 20 min" en binnen 3 dagen geleverd. Zeer vriendelijke verkopers, maar waarom dan geen uitstekend ? Ik had mijn vrouw meegenomen naar het ophaalmoment. Ze was een beetje teleurgesteld dat ze geen bosje bloemen mocht ontvangen. verder wel een echte aanrader heb zelfs al kennissen lang gestuurd ook voor een Cupra Formentor

Super tevreden!

Super service! Heel professioneel bedrijf, fijne uitleg gekregen over de auto. Ook werd mijn auto zoals afgesproken geleverd met nieuwe apk en grote beurt. Kort samengevat: redelijke prijzen, vriendelijk personeel - ik ben zeer tevreden, echt een aanrader!

Mooie Cupra Formentor gekocht bij Alex. Ik ben heel goed geholpen. Je krijgt zowel telefonisch als in de zaak een goed gevoel. Eerlijke communicatie. En dat is wat je wil als koper zijnde. Aanrader dus!

Gewoon zoals je het zo graag zou willen :-)

Gisteren een prachtige fiat 500 gekocht. Het was geen enkel probleem dat we na sluitingstijd nog konden komen. Eerlijk met een felle zaklamp samen gekeken of er beschadigingen op zaten. En was er iets aan te merken dan wordt dit gelijk opgelost door reparatie of nieuw. Tot slot 3 mnd garantie erbij . Geen verkoop praatjes maar eerlijk en oprecht. Hopelijk bevalt de auto net zo goed als de dealer.

transparant, efficiënt en vriendelijk geholpen

Onze ervaring was bijzonder positief, aangezien de service zeer behulpzaam was, Alex nam ruim de tijd, was niet opdringerig maar eerder vrijblijvend, en Bovendien was er ruimte voor onderhandeling, wat de ervaring nog beter maakte. De auto hebben we inmiddels 2 weken in bezit

Goede ontvangst en transparante informatie over de beoogde auto.

Alleen jammer dat er te weinig benzine aanwezig was voor een uitgebreide proefrit. Desondanks toch de auto gekocht!

Keizersveld 12

5803 AN Venray