Goede begeleing

Mijn ervaring en eigenlijk onze ervaring met het bedrijf nette en goede afhandeling bij onze koop.

Prettige ontvangst. Heldere afspraken en deze zijn goed nagekomen. Wij zijn tevreden met de gekochte auto.

Wegens gebrek aan tijd, zijn ze zelfs bereid geweest om de auto thuis te bezorgen. Klasse!!

Geweldige ervaring

Zeer klantvriendelijk ,nemen de tijd voor je en zeer netjes bij aflevering

Heel goed.

Goede uitleg nemen de tijd. Vriendelijk personeel. Komen afspraken na.

Zeer mooi autobedrijf echt een aanrader

Goede service,div. auto's aanbod,komen afspraken goed na ,goede garantie ,autolamp was stuk rekening opgestuurd en deze werd direct betaald, top.

Goed bedrijf succes

Goed en correct geholpen

Positieve ervaring

Sinds 2 weken een auto gekocht. Tot nu toe zeer goede ervaring. Vriendelijke verkoper, zeer redelijk omtrent prijs, garantie, etc. Er werd letterlijk gezegd:” mocht er onverhoopt iets zijn, direct bellen! Kortom, zeer tevreden.

Heel fijn bedrijf! En neemt de tijd

Fijne ervaring, neemt de tijd, vriendelijk persooneel!

Top bedrijf

Pas me Mercedes GLA 200 AMG opgehaald En me CLA 200 AMG erop ingeruild. De service is erg goed nette jongens die het bedrijf runnen En ze geven een eerlijke inruilprijs terug . Al een paar auto’s daar gekocht dat zegt genoeg…super mooie auto’s met mooie opties …en me volgende auto wordt ook gewoon weer hier ….

Super!

Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen bij de aankoop van mijn auto.

Hele fijne ervaring Vorige week een Tiguan gekocht Zeer tevreden

Net bedrijf,en zeer fijn geholpen

Goede en betrouwbare Auto’s voor mooie prijzen !!!

Aardige eigenaar :) Doet absoluut niet moeilijk Ik kom zeker weer terug !!!

Prettig contact, snel reagerend op email en telefonisch contact

In mijn zoektocht naar een VW Tiguan toevallig terecht gekomen bij autobedrijf van den Boom. Alex reageerde snel op mijn emails en er volgde al snel een afspraak om de auto te bezichtigen en uiteindelijk te kopen. Ter compensatie van de aflopende fabrieksgarantie kreeg ik 2 jaar garantie Goud. De genoemde optie lijst van deze auto was een opsomming van alles wat er mogelijk is en niet wat er op de auto daadwerkelijk zit... Ik rij nu twee weken tevreden rond in mijn Tiguan R.

Kan een betere service aanbieden

Een Renault Kadjar gekocHt. Bij aankomst stond de auto al netjes klaar. Papieren afhandeling ging wel vlot. Medewerker zelf is daarna niet meegelopen naar de auto ter begeleiding voor een nette overdracht of evt. Vragen. Uiteindelijk startte de auto niet, dus moest ik naar binnen lopen om om hulp te vragen. Accu bleek leeg. Medewerker gaf wel aan dat als de accu vervangen moet worden zij daarvoor zullen zorgen. Auto werd gestart en medewerker gaat meteen weer naar binnen. Daarna wist ik niet hoe ik de stoel naar voren kreeg. Niet gewend dat alles elektrisch is. Moest ik weer naar binnen lopen om te vragen. Ik ben gewend bij het kopen van een auto bij een dealer dat iemand altijd even met je meeloopt. Even alles doorneemt en vragen beantwoord. Het was echt papierwerk in orde maken, hier heb je sleutels en succes verder. Accu was daarna nodig. Deze is inderdaad netjes betaald door de dealer.

supper goed en vriendelijk geholpen

zeer goed geholpen en tevreden naar buiten gegaan met nieuwe auto.

We zijn heel tevreden over onze nieuwe auto. De manier van communiceren en meedenken was heel prettig. Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon eerlijk.

Correct, vriendelijk en duidelijk in hun communicatie.

Prettig in hun omgang en door goed en duidelijk te communiceren is alles naar wens verlopen.

Mooi bedrijf met mooie auto’s en betrouwbaar

Ik heb onlangs een mooie VW Golf r-line gekocht. Ik ben erg tevreden over de aflevering hiervan hebben ook netjes wat kleine puntjes aan de auto opgelost! Betrouwbaar en vriendelijk en komen hun afspraken na!

Vriendelijke en perfecte service

Juiste informatie, Service en snelle afhandeling.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Recent een auto gekocht hier, en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Zou het autobedrijf zeker aanraden!

prettige koopervaring in een vriendelijke sfeer.

uitnodigende maar niet opdringerige opstelling en voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Goed behandeld en heel snel geholpen

Ik had interesse in een auto, gebeld en dezelfde dag een afspraak gemaakt en de auto gelijk mee kunnen nemen.

Net bedrijf

Na de verkoop bleek er nog een probleem in mijn auto te zitten. Dit hebben ze heel netjes opgepakt en nu rijd ik met veel plezier rond in mijn "nieuwe" auto.

Keizersveld 12

5803 AN Venray