Wij hebben twee auto’s in onderhoud bij deze garage. Het onderhoud wordt in goede afstemming uitgevoerd en er wordt goed uitgelegd wat wordt gerepareerd. Tot slot oogwenk problemen met auto, ook niet onbelangrijk.
Goede service en deskundig advies
Mijn auto met een remprobleem laten maken, super diagnose, duidelijke communicatie wat ze gingen doen en de factuur was exact wat de afspraak was. Daarbij leuk om de uitleg van de factuur te krijgen van de man die de auto ook gerepareerd heeft. Jos & René dank voor de service
De reparatie was keurig verricht en ik werd goed op de hoogte gehouden. Bovendien werd ik vriendelijk te woord gestaan.
Heldere en duidelijke uitleg. Uitstekende controle
Auto super snel gemaakt voor een goede prijs. Communicatie was ook top!
Erg tevreden over jullie. Ik kom zeker terug. Maartje in de auto tot ziens doet hem heel goed! Groetjes Diament psycholoog
duidelijke afspraak over hetgeen moest worden gedaan en toen achteraf bleek dat een nieuw onderdeel niet nodig was, is het ook niet in rekening gebracht. Heel eerlijk
Vriendelijk, snel, eerlijk en een goede prijs!
Very professional and humble. Plus the update on the service was received in a couple of hours and I had an upfront time to collect the car.
Een fantastische plek met super vriendelijke mensen en uitstekende service. Je wordt snel en goed geholpen, maar het allerbelangrijkste: ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden en zou deze plek aan iedereen aanbevelen!
Betrouwbare goede service! Kan deze garage bij iedereen aanbevelen! Helemaal top!
Eindelijk een goeie eerlijke garage gevonden voor mijn voertuigen, je word goed en snel geholpen en ze zijn nog aardig ook 10/10.
Afspraak voor APK en servicebeurt kon ik op korte termijn maken. Heb meerdere auto's in onderhoud bij Time tot volle tevredenheid. Ook bij een probleem geval laat Joshua zich niet kennen en lost het op.
Zeer goed, vriendelijk en behulpzaam!
Prima service. Vriendelijk en netjes op de hoogte gehouden. Een aanrader!
Top garage, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen onverwachte kosten, snel geholpen en houden je goed op de hoogte. Na 2 andere garages te hebben gehad voor een probleem heeft deze garage eindelijk het probleem dat ik had met mijn auto kunnen ontdekken en deze verholpen. Deze garage kan ik iedereen aanbevelen.
Quick appointment, clear communication, fast maintenance.
Goede communicatie
Nog niet eerder bij deze garage geweest, maar direct een aanrader! De mensen zijn eerlijk en behandelen je auto alsof die van hunzelf is. Geen rariteiten maar vakmanschap. Opzoek naar een dealer? Kijk niet verder.
Realistische prijs en je wordt snel geholpen!
Ik ben vriendelijk geholpen door Joshua, die de afspraak heeft gemaakt (op korte termijn) en bevestigd, netjes op de hoogte heeft gehouden en zelf ook aan de auto heeft meegewerkt. Top!
Ze weten waar ze over praten en zijn eerlijk. Klantvriendelijk en top service!
Allereerst werd ik heel vriendelijk ontvangen en kon ik plaats nemen in de ruime wachtruimte met lekkere fauteuilles. Tussendoor werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status. De cappuccino was lekker! Gespecificeerde factuur en in de auto vond ik nog een bedankkaartje en 2 paar EK sokken. Enige aandachtspuntje was de schoonmaak, want de wasbak en het aanrechtje naast de koffieautomaat was niet zo fris. Maar verder top en zal daar zeker weer terugkomen als ik weer iets aan mijn auto moet laten doen.
Betrouwbare monteurs dat is vak garage
Wijkermeerstraat 46
2131 HA Hoofddorp