vriendelijk en duidelijk

vriendelijk en duidelijk

Perefect geregeld.

De afspraak maken, het brengen en ophalen allemaal keurig volgens afsrpaak.

top, klantvriendelijk

fijne verkoper die Koen, verstand van zaken puntjes worden goed afgehandeld ! auto wordt top afgeleverd.

Nog steeds tevreden

Direct geholpen met mijn verzoek. Reparatie perfect uitgevoerd.

goede en snelle afwerking

Navigatiescherm deed niets meer. Auto achter gelaten en gerepareerd. Hopelijk blijft dit, want is de 2e keer. Naar huisgebracht en weer opgehaald . Duimpje

Top bedrijv

Kom hier al jaren. Ze staan voor kwaliteit en kwantiteit. En de mensen .altijd even vriendelijke. Denken altijd met je . GA ZO DOOR TOP.

Snel en kundig geholpen.

Kapotte uitlaat op een ongelukkig moment. Ik kon meteen komen, er werd een (veel goedkopere) gebruikte uitlaat besteld en de dag erop was het klaar. De leenauto kreeg ik voor een heel prettig tarief. Erg vriendelijk personeel. Ik ben een blije en tevreden klant!

mijn auto is weer goed

Netjes afgewerkt

Zoals gewoonlijk erg tevreden

positieve ervaring(en)

Prettig bedrijf, vriendelijke benadering. Afspraken zijn makkelijk te maken. voor onverwachte reparaties word je netjes gebeld zodat er bij afrekening geen verrassingen zijn. thuisbreng en ophaal service is heel fijn.

Heel klantvriendelijk

Vlotte en correcte kleine beurt voor mijn auto, terwijl ik zelf boven in de klantruimte lekker kon werken met lekkere cappucino. Vooraf worden werkzaamheden samen besproken, tussentijds wordt ook toestemming gevraagd voor extra werkzaamheden. Redelijke prijzen en met glanzend gewassen auto weer naar huis.

Prima service komen afspraken na

Prima service komen afspraken na Vriendelijke medewerkers

Gepland bij de verkeerde vestiging

Ik had de afspraak gepland in Oss en kwam daar voor niets aan. Er is toen een nieuwe afspraak gemaakt, maar ook daarvan ging het mis bij de geplande tijd. Het onderhoud is netjes uitgevoerd !

Fijne aflevering van mijn auto.

Zorgvuldig, attent, duidelijk,

Een goede autogarage

Een hele fijne, goede, betrouwbare autogarage

Super ervaren en vakkundig personeel

Super ervaren en vakkundig personeel

perfect en snel geholpen

nette mensen die prima service leveren en uitstralen

Bij binnen komst goed ontvangen en bij ophalen ook

Zeer goed geholpen

Prettige garage

Vriendelijk

Is goed en duidelijk uit gelegd

Zeer goed tevreden

Heel goed.

Fijne verkoper adviseur.

ik ben erg blij met de Mitsubishi Colt.

de auto rijdt lekker soepel, gaat vlot door de bocht, beschikt over veel veiligheidssystemen, is ook zuinig, van 1 op 16 tot ongeveer 1 op 20, mooi en compleet en overzichtelijk dashboard, mooie (rode) kleur, stevige/comfortabele stoelen. Mijn vrouw rijdt al 12 jaar dezelfde (probleemloze) Outlander PHEV. Ook daar zijn we erg tevreden over. Mogelijk gaat ze een nieuwe aanschaffen. Dus over Mitsubishi zijn wij dik tevreden.

Prima garage, met fijn personeel,

Onderhoudsbeurten aan m’n Suzuki worden uitgevoerd zoals afgesproken en ook niet onbelangrijk tegen de afgesproken prijs. Ik ben zeer tevreden over het geheel.

Parallelweg 5

5349 AD Oss

Over Auto Huiskes Oss uw Kia dealer, Suzuki dealer en Mitsubishi dealer

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes