Al die jaren dat ik naar de praktijk kom,ervaar ik als prettig en kundig
Een fijne tandarts die niet alleen de tijd neemt om deskundig en goed advies te geven maar ook oprecht betrokken is. Ik voel me erg op mijn gemak en heb 100% vertrouwen in zijn behandelingen.
We zijn heel tevreden, fijne praktijk!
Kundig en betrouwbaar
Naar binnen en naar buiten
Mooi gebit gekregen
Goede tandartsen met duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk balie personeel.
Zie boven
Als je pijn in je lijf hebt, wilt iedereen snel geholpen willen worden. In mijn geval een kloppende kies waar al een mooie kroon opzit en 23jaar geleden een goed uitgevoerde wortelkanaal behandeling. Een afspraak was snel gemaakt. Wellicht door allerlei ontstekingen in mijn lijf is deze kies toch gaan opspelen. Een her-wortelkanaal behandeling wordt op dit moment uitgevoerd in 3 consulten. Deel 1 en 2 is al goed uitgevoerd.
Er is altijd een herinnering als je afspraak heb.Er wordt goed uitgelegd wat de behandelingen zijn.
Tevreden over deze tandarts praktijk
Ik vindt het een fijne praktijd met aardig personeel. Fijn dat alles onder één dak zit.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
De enige mondhygiënische bij wie ik op de stoel durf te gaan liggen.
Behandelingen wordt gezamenlijk afgestemd met patiënt. Geldt ook voor de mondhygiëniste.
Vriendelijke benadering; informatie over de behandeling; werkt op tijd
Prima resultaat met de zoutstraling
Prettig
Zolang deze bestaat, ben ik naar tevredenheid geholpen en anderen er op attent gemaakt.
Kwam voor een wortelkanaalbehandeling. Ben goed geholpen ondanks dat de ingreep bijna anderhalf uur duurde.