Aandacht voor patiënt en prima geholpen !
Wodr altijd netjes behandeld. Nooit problemen
Vriendelijk en rustig wat goed overslaat op het gezin.
Mooie ruime moderne wachtruimte. Altijd redelijk op tijd geholpen. Goede en vriendelijke controle. Vriendelijke medewerkers. Wel aan te raden om op de fiets te komen, er is alleen parkeer gelegenheid in omliggende straten, maar die zijn meestal allemaal vol.
Zoals hierboven omschreven.
Tandarts is zeer bekwaam en levert goed werk. Los elk probleem op.
Een tandartsbezoek roept iedere keer weer een bepaalde spanning bij me op. Ondanks dat kom ik toch vier maal per jaar bij de mondhygiëniste en twee maal per jaar bij de tandarts. Mede dankzij de wijze waarop er met mijn spanning wordt omgegaan. Er is begrip, rust en er wordt duidelijk uitgelegd wat men gaat doen. Tandarts is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De spanning is, bij elk bezoek, nog steeds aanwezig maar wel een stuk minder geworden.
Harstikke aardige personeel en altijd netjes behandeld!
Fijn behandelt door mondhygiëniste Caroline.
De mondhygiëniste die mij behandeld is altijd enorm lief, professioneel. Doet haar werk enorm goed zonder pijn te doen (tot zover ze kan) Normaal gesproken ging ik altijd met tegenzin. Maar bij deze dame ga ik altijd met zin.
Behulpzaam bij de balie is uitstekend, korte wachttijd op afspraak uitstekende behandeling van tandarts.
Ik kom hier al jaren met plezier. Tandarts van Woerden is een fijne tandarts, neemt de tijd voor de patiënt en adviseert je waar nodig.
Naar de tandarts gaan is nooit leuk, maar de ervarenheid en vriendelijkheid van alle medewerkers maakt het fijn om hier te komen. Nog nooit een slechte behandeling gehad en altijd tevreden geweest over het resultaat!
Zie boven
Al meer dan 25 jaar ben ik patiënt of cliënt. Al die jaren is de zorg uitstekend. Zeer deskundige en vakbekwame professionals.
Tandarts is een rustige man. Legt uit wat hij doet.
prettige omgeving, goede en professionele mondhygiëniste en kundige maar ook aardige tandarts. (ik ga niet zeggen "ik kom er graag", maar het is een goede omgeving voor je 2x per jaar check)
Duidelijkheid en geruststelling kortom goed
Hoewel het nooit leuk is om naar de tandarts te gaan is het geen straf om bij deze tandarts te komen. De tandartsen zijn vriendelijk en kundig. Er zitten meerdere tandartsen en mondhygiënisten in een pand waardoor je altijd snel geholpen bent wanneer er een probleem zich voor doet. De vaste tandarts waar we zelf bij gaan is erg geduldig en legt de behandeling altijd goed uit. Wat vertrouwen uitstraalt. Ook de wachttijd in de wachtkamer is minimaal en ben je vaak op de aangegeven afspraaktijd aan de beurt.
sociaal, vriendelijk en goed opgeleid!
Ik ga daar in alle rust naar toe en wordt goed behandeld en ga tevreden naar huis
Tandarts is hele fijne behandelaar , rustig neemt de tijd , persoonlijk en vakman. Kom hier al jaren. Weinig wisseling van tandartsen . Leuk team .
Ik heb een vaste tandarts en word altijd prima geholpen.
Tandarts Wiersma heel kundig in de behandeling.
Nvt