Vanaf de receptie tot de uiteindelijke behandeling vol lof. Vriendelijk en eigentijds. Praktijk straalt rust uit en is modern geoutilleerd!
Aardige tandarts met duidelijke uitleg over wat er gedaan word
Fijn en vriendelijk geholpen!.
Prima, op tijd geholpen
Professioneel en klantvriendelijk
Ik maak mijn afspraken als ik een consult heb, dus ik heb geen telefonisch contact. Maar het contact bij het afspraak maken is prima. De assistenten denken mee om verschillende behandelingen te combineren. De wachttijd is niet lang. Er wordt goed op tijd behandeld.
Ik ben goed geholpen, waarbij rekening werd gehouden met mijn angst voor de tandarts. Het was een lange behandeling maar deze verliep prima.
Ik werd heel persoonlijk en empathisch genaderd door de tandarts en dat voelde erg goed. Ook doordat de tijd even geen rol speelde toen er over mijn overleden man gesproken werd, die ook patiënt bij deze tandarts was. Deze vorm van betrokkenheid maak ik zelden mee.
prettige sfeer angst werd weggenomen prima geholpen
Voldoende
Op een vriendelijke manier deskundig geholpen. Heb vanaf het begin gevoelde dat ik in goede handen ben.
Alle betrokkenen van de receptioniste, de assistente tot en met de arts zijn uiterst vriendelijk en dragen zo bij aan een ontspannen sfeer. Er wordt op tijd gewerkt en dat mijn vrouw en ik samen komen is geen enkel bezwaar. Alleen maar positieve ervaringen.
Na afgebroken kies / vulling snel geholpen Alleen in de wachtkamer vervelend de lampen boven de tafel hangen te laag ,als je omhoog komt stoot je hoofd tegen de lamp ,is mij al meerdere keren gebeurt en zie het ook bij andere cliënten
clientgericht werken; tandarts en assistentes houden rekening met de omstandigheden van de client. Even een opmerking over de toegankelijkheid van het gebouw: Het is moeilijk,om met de rolstoel naar binnen en naar buiten te gaan en tegelijkertijd de deur open te houden.(bang om het glas van de deur te beschadigen.
Beste patient, Wat fijn dat u tevreden bent en bedankt voor het achterlaten van u mooie recensie. Wij zijn er van op de hoogte dat het erg lastig is om met een rolstoel binnen te komen, helaas blijkt het ook erg lastig te zijn om de deur te vervangen of automatisch open te laten gaan. Er is bij de voordeur een deurbel en helpen wij u graag met het openhouden van de deur, zodat ook u makkelijk onze praktijk kunt betreden en verlaten. Met vriendelijke groet, Priscilla Bartens Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem
in orde
Mocht er naast de vaste controles wat aan de hand zijn dan word je altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ook tijdens de behandeling neemt de tandarts goed de tijd voor uitleg en gerust stelling.
Prima tandartsen, en heel vriendelijke assistentes.
goede tandartsenpraktijk
Goede bekwame vriendelijke mensen, die heel goed doen wat je van ze zou mogen verwachten en het ook leveren.
We worden elke keer weer goed geholpen...
Altijd goed geholpen mee woorden zijn niet nodig.
Mijn ervaring is dat het een prettige omgeving is met kundige medewerkers.
In alle rust werd alles uitgelegd vriendelijke mensen. Vakkundig geduldig en gerustgesteld. Voelde me op mijn gemak en ben goed geholpen.