De receptioniste en de tandarts + assistente zijn vriendelijk, vrolijk en doen hun werk uitstekend.
Behandeling op prettige eb deskundige maniet
Perfect.
Erg goed
Controle en Mh volgens verwachting
Snel geholpen en probleem opgelost
Er heerst een prettige sfeer alleen de behandelingen zijn te uitgebreid en te duur geworden is mijn ervaring. De tandarts is een specialist geworden, doe alleen onderzoek en laat behandelingen aan derde over. Ook de tijd merkte ik is maar ±7min per persoon
Goeie tandarts en mondhygeniste,vriendelijk in de omgang
Klant vriendelijk! Alleen mensen met een ruime beurs kunnen speciale behandelingen laten doen! Ben erg geschrokken van de prijs voor een wortel kanaal behandeling, Ik begrijp best dat mensen daar geen geld meer voor hebben!
De controle vd implantoloog deed hij terwijl de mondhygieniste met mij bezig was. Allereerst onrespectvol naar haar. Ten 2e half werk naar mij. Geen controle in mijn mond, mijn probleem doorverwezen naar de tandtechnieker. Wel moest ik 55 euro afrekenen. 2x 5 minuten bij de mondhygieniste ipv 1x en vol consult bij implantoloog.
Ik was hier voor een afspraak met de mondhygiëniste. Zeer kundige dame. Afspraak op tijd.
Altijd goed geholpen. Aardige en geruststellende medewerkers
Wordt altijd netje geholpen. Vriendelijke medewerkers. Ga zo door
Ga altijd zonder angst naar André. De laatste behandeling was zeker aangrijpend maar uiteindelijk ben ik blij dat het gebeurt is.
Heb eindelijk na een periode van tanden trekken en botopbouw mijn implantaten gekregen. Tandarts en assistent leven met je mee en vertellen alles stap voor stap. Ik voel me gehoord en gezien.
Ik word altijd persoonlijk en prettig geholpen, wat mij een fijn gevoel geeft en dat neemt dan ook gelijk de spanning weg die je meestal ervaart als je naar de tandarts moet, want daar kijk je toch niet echt naar uit
perfect
Nvt
Vriendelijke en vrolijke tandarts. Legt duidelijk uit, neemt de tijd en denkt mee.
Op jonge leeftijd angst voor de tandarts gekregen. Dit heeft tandarts van Woerden (en zijn collega’s) in de loop de jaren grotendeels weg weten te nemen. De ontvangst is altijd vriendelijk, je wordt goed geholpen en er wordt duidelijk overlegd. Prima praktijk!
Nemen de tijd voor je, doen niet wat niet echt nodig is. Praktijk zelf is gezellig ingericht . Weinig tot geen wisseling behandelaars.
Goede ervaren en zeer kundige tandarts die vriendelijk is naar de klant.