pijnloos en goed geholpen, ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden met mijn tandarts en blij dat ik bij jullie ingeschreven heb.
goede en zorgvuldige behandeling. Tevreden!Er is 1 vraag die ik niet in de vragen kan beantwoorden. U vraagt naar de beleving van de wachtkamer. dat is goed! Alleen, ik vind de keuze qua materialen en waar en hoe een hoekje vinden om te spelen minder geslaagd. Dit zou beter kunnen.Ik spreek hier ook namens mezelf, omdat ik o.a. in mijn werk als interieurontwerper gespecialseerd ben in de inrichting van speelhoeken voor wachtkamers. Ik spreek dus even voor eigen parochie:) maar u kunt altijd contact met me opnemen. Met vriendelijke groet Janny schep Interieurontwerp Janny schep www.jannyschep.nl
Al jaren.....TOP!
Erg goed
Zeer positief
Je moet wel eens wat langer wachten maar de ontvangst en behandelingen zijn prima.
Prima sessies, heldere uitleg vooraf en planning.
Uitstekende ervaring
Kundige tandartsen die er alles aan doen om je eigen gebit in de beste staat te houden
Mondhygieniste en tandarts beide ervaren als Professionele en deskundige. Ze kunnen jouw tot rust brengen met hun gedrag!!
Fijne tandarts en mondhygiëniste. Kom altijd weer tevreden naar buiten
komen al vele jaren bij jullie en altijd is iedereen even aardig en geduldig voor de behandeling.
Kundige tandartsen en mondhygiënisten. Ik ga niet voor mijn plezier, maar heb er wel altijd lol en ben blij met de zorg voor mijn tanden. Prettige ruimte en leuke, vriendelijke en betrokken medewerkers. Ik beveel hun van harte aan!
Het eindresultaat is prima!
Prettig geholpen en goede adviezen
Mijn vader heeft Parkinson waardoor hij zijn gebit niet meer goed kan verzorgen. En hij als cliënt best moeilijk te behandelen is. De tandarts is voor hem zo vriendelijk een geduldig. ik ben daar als dochter die haar vader begeleidt ontzettend blij mee!
Van afspraak tot behandeling alles is perfect verlopen. Vriendelijke en professionele tandarts.
Vriendelijke gastvrouwen achter de balie Op tijd geholpen en twee afspraken achter elkaar. In 1 keer klaar. Super!
Altijd een kundig advies en goede kwaliteit voor mondzorg.
Hey
Prima en vriendelijke behandeling
Mijn ervaring is goed ben al vanaf mijn 17e jaar bij deze praktijk
We worden al jaren netjes en respectvol behandeld het is een gezellig en vriendelijk team, laatste paar keer keurig op tijd.
Netjes ontvangen en keurig op tijd geholpen.