fijne tandarts goede uitleg nooit complicaties na behandeling
Geweldige service en aardig personeel. Ik heb heel wat tandartsen versleten maar die in Gorinchem is toch de beste ! Ik rijd er vanuit Nieuwegein speciaal naar toe. Nog bedankt dat ik zonder afspraak toch nog op vrijdag middag ben geholpen :-)
Aardige tandarts en assistente. Voor de eerste keer hier. Een goede keuze.
Prima ervaring van begin tot eind.
Goede diagnose, goed behandelplan, goede uitvoering!
Elk halfjaar wordt ik netjes geholpen.
goede zorg
Ik wil als eerst zeggen dat ik altijd erg positief ben over mijn tandartsafspraken bij Gresnicht. Ik word altijd vriendelijk behandeld en er word precies uitgelegd wat er gedaan word. Ik kom altijd met een goed gevoel bij de tandarts. Echter bij de ortho is dit anders. Mijn laatste bezoek bij de ortho heeft mij er toe doen zetten dat ik deze klacht wil indienen. Het gaat hier dan wel specifiek om 1 persoon genaamd sophia (blonde vrouw). Ik kwam voor het laten maken van een nachtbeugel, maar bij deze vrouw word ik nooit vriendelijk begroet. Er word zonder enige uitleg een apparaat in mijn mond gestopt. Er verder ook niks gecommuniceerd over wat ze aan het doen is. Ze stootte een aantal keer nogal lomp tegen mijn tandvlees wat best zeer deed maar daar werd op een koude 'sorry, gaat het' ook niets mee gedaan. Toen het klaar was werd er kortaf gevraagd of ik al een volgende afspraak had staan. Ten eerste had ik geen idee wat er tijdens deze afspraak precies gedaan is. Ook wist ik niet waarvoor er nog een afspraak nodig was. Ik had compleet geen idee wat de bedoeling is. Op vragen kreeg ik nauwelijks antwoord. Onzeker zij ik dat ik nog geen vervolgafspraak had gemaakt. Ze stelde volgende week woensdag voor maar ik kon die datum niet, waarop ik een afsnauwend antwoord kreeg waar uit moest blijken dat ik maar tijd moest vrijmaken want ze hebben geen andere plek. Na een paar koude woorduitwisselingen is er toch een datum gekozen die mij ook schikt. Ik kwam een aantal jaar terug als kind ook al bij deze vrouw voor mijn beugel en altijd is het contact heel naar geweest. Er word gewoon nooit iets uitgelegd. Of soms vrijwel niet tegen je gesproken. Ik ga hierdoor altijd met een naar gevoel naar de ortho. Gelukkig was er toen ik mijn beugel kwam ophalen, iemand anders die wel vriendelijk was. Ik houd er niet van om te klagen, maar ik vind dit gewoon echt niet kunnen. Als je met mensen werkt, zal er toch echt gecommuniceerd moeten worden!
Fijne zorgvuldige tandarts
Zie boven!
wordt altijd heel prettig ontvangen
Prachtige tanden weer
Naar tevredenheid uitgevoerd
Positief
Duidelijke communicatie over de behandeling
is goed georganiseerd.
Het was een professionele en fijne ervaring
Keurig op tijd geholpen door zowel de mondhygiëniste als de tandarts. Advies en behandeling op maat. Dankzij de goede behandeling en controle hier hoef ik als transplantatie patiënt niet mijn gebit preventief te laten verwijderen in verband met vergrote kans op infecties na een transplantatie.
Van tevoren goed voorgelicht en een correcte behandeling.
Hij legde alles goed uit wat hij ging doen stap voor stap.
Keurig
Kom al jaren bij deze praktijk en dat bevalt uitstekend