Niet lang wachten en deskundige behandeling
Goede werkwijze
Goede tandarts
Zie hierboven
Afspraken maken ging soepel, er werd meegedacht. Consulten naar tevredenheid.
Positief
zie er altijd wel een beetje tegenop naar de tandarts gaan maar een vulling opnieuw gedaan en een afgebroken kies getrokken alles ging erg goed en makkelijk echt niets op tegenop te kijken.
Al vele jaren zijn mijn man en ik patient. Wij zijn zeer tevreden over de behandelingen, vriendelijkheid en goed overleg.
is prima
Ik kom al vanaf mijn jeugd over de vloer en ik ben altijd goed behandeld nooit klachten gehad
Voor mij is dit voorbeeld van een een organisatie die wel weet wat klantvriendelkijkheid betekent en clienten op nummer 1 zet. Helaas zijn die er niet veel in Nederland.
Als jarenlange klant ben ik nog steeds zeer tevreden . Ik moet altijd de afstand Rotterdam Gorinchem afleggen, maar ik vind dit nog steeds de moeite waard. Efficiënte en vriendelijke mederwerksters.
Keurig nette praktijk, en snel geholpen. En tandarts kortlever is ontzettend vriendelijk en stelt me op mijn gemak.
Top het centrum voor tandheelkunde
zie hierboven
Afspraak maken verloopt soepel. Wachttijd is veelal erg beperkt en tandarts weet waar hij het over heeft. De aflopen jaren ben ik goed geholpen met advies en controle van mijn gebit.
Deskundige, klantvriedelijke behandeling
Ik ben altijd . Fijne mensen achter de balie . Snel geholpen. Geen klachten . Lekker zo door gaan
Er wordt rekening gehouden met het feit dat ik bang ben,dat ervaar ik als prettig,zodat ik niet nog meer gespannen ben. Moet er wel bij vermelden dat ik niet door een andere tandarts geholpen wil worden.
zie boven
Ik vind het een prettige tandartspraktijk. Je kan alles vragen zeggen. Prettige communicatie
Vriendelijke ontvangst en een behandeling op tijd. Tijdens de controle en behandeling is er openheid over de mogelijkheden van de behandeling.
Geen klachten