Nog nooit problemen gehad en de behandelingen alsmede het contact op alle fronten keurig en netjes. Goede kwaliteit van behandelingen.
Gewoon goed en professioneel.
Gewoon goed en professioneel.
Ik ben tevreden.
Goede afspraken maken - met de receptie- gaat soepel en worden ooki per mail bevestigd als herinnering. Wachttijden (= later aan de beurt dan de afspraak suggereert) is "wel een dingetje".
Vlot en meedenkend.
Ik ga na een lange periode van angst voor de tandarts, nu weer met vertrouwen naar het tandheelkundig centrum