In alle opzichten positief
Prima behandelingen
Het centrum vind ik professioneel, ze hebben veel disciplines in huis mondhygiënisten en tandartsen. Vriendelijk en gastvrij, ze zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen. In verleden wat misgegaan, er wordt naar je geluisterd en er wordt een goede oplossing gezocht. Er wordt tijd genomen voor de patiënt.
Correct in alle opzichten
Correct in alle opzichten
Je wordt vriendelijk geholpen.
Het belangrijkste is natuurlijk dat er goede zorg is. Mijn parodontitis is een serieus punt en wordt goed behandeld. Erbij komt, dat er netjes op afspraak gewerkt wordt door een vriendelijke en patiëntgerichte tandarts en mondhygiëniste
Tandarts en assistentes leveren keer op keer vakwerk af. Ze zijn heel meelevend en denken actief mee wanneer er een behandelplan moet worden opgesteld. De ontvangst aan de balie is zeer vriendelijk en in de wachtruime is heel gezellig en comfortabel. Kortom elk bezoek is weer een 10 waard.
Prima tandarts praktijk. Al jaren tevreden klant.
Prima tandarts praktijk. Al jaren tevreden klant.