Goed, netjes
Mooi op tijd geholpen door een vriendelijke en vakkundige Femke .
Ik heb veel vertrouwen in de expertise bij dit tandheelkundig centrum. Ben er al jaren patiënt en vind er de sfeer prettig.
Het maken van een afspraak gaat heel soepel, men heeft alle begrip voor de agenda van de patient. De mondhygienistes gebruiken moderne technieken.
Mijn tandarts en zijn assistentes leveren keer op keer vakwerk af. Daarnaast zijn ze bijzonder aardig en denken actief mee wanneer er een behandelplan moet worden opgesteld. In de wachtruimte is het goed toeven en de ontvangst aan de balie is vriendelijk . Kortom elk bezoek is weer een 10 waard.
Ik heb veel vertrouwen in de expertise bij dit tandheelkundig centrum. Ben er al jaren en vind er de sfeer prettig.
Zie boven, maar die vreselijke radiozender!
Zie boven, maar die vreselijke radiozender!
Zelf registreren bij binnenkomst, korte wachttijden, duidelijke instructies en vakkundig geholpen.