Ik hoefde niet lang te wachten, zat warm en comfortabel, de tandarts was aardig, ik had geen gastjes, kreeg goed advies.
Mijn ervaringen met zowel de tandarts almede de mondhygiëniste door de jaren heen zijn prima. Ook deze keer weer.
Iedereen is even vriendelijk, zowel bij de balie of in de bij de tandarts zelf. Ook bij de orthodontist zijn we heel vriendelijk geholpen. Ze nemen ook de tijd voor je. We zijn overgestapt naar deze praktijk vanwege wanpraktijken bij onze vorige praktijk. Ze namen alle tijd om naar ons verhaal te luisteren. Ik voel mij veilig in deze praktijk. Je krijgt ook adviezen waar je echt wat aan hebt. Ze weten hier echt waarmee ze bezig zijn. Top praktijk!
Mooi op tijd geholpen door een vriendelijke en vakkundige Femke .
Mooi op tijd geholpen door een vriendelijke en vakkundige Femke .
Kwam voor gebitsreiniging. Ook controle uitgevoerd en defecte vulling direct gerepareerd.