Fijne tandarts en dito assistente
De combinatie afspraken tussen tandarts en mondhygieniste verlopen altijd goed. Zowel tandarts Gresnigt als mondhygiënistes Chantal en de nieuwe ster aan boord Elody, zijn deskundig, klantvriendelijk en nemen de tijd.
vriendelijk, persoonlijk en vakkundige hulp
vriendelijk, ter zake kundig, snelle doorloop van 2 afspraken achter elkaar incl. het maken van foto.
Deskundige, vriendelijke behandeling. Fijne hulp bij het inplannen van afspraken en flexibele planningsmogelijkheden.
prettige contacten met behandelaar en telefonistes
Prima behandeling.
Zeer prettig, vriendelijk en zelfs gezellig!
Geen bijzonderheden
Mooie praktijk. Hele vriendelijke telefonisten en de tandarts zelf is ook super goed. Altijd een vriendelijk woord.
Ik waardeer de duidelijke uitleg, het meedenken over het financiële plaatje en het nemen van de tijd om mijn vragen te beantwoorden.
Die is goed goed
Prettige ontvangst duidelijke uitleg en altijd een perfecte behandeling . En zeer mee denkend bij het maken of verplaatsen bij het maken of verplaatsen van afspraken .
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan al zou het overleg tussen tandarts en client wel beter kunnen
Vriendelijk en behulpzaam
Al ca. dertig jaar naar volle tevredenheid klant
Omdat ik last had van een gevoelige kies - zowel bij warme/koude spijzen - kon ik snel terecht bij een ontzettend vriendelijke tandarts. Ze heeft meteen een controle uitgevoerd en ik ging zeer tevreden de deur uit!
zie hier boven
Proffesioneler kan het niet, maar met n persoonlijke touch
Netjes en vriendelijk geholpen.
vriendelijk personeel. as je binnen komt kan je je gemakkelijk aanmelden en gewoon gaan zitten. ik ben elke keer dat ik ben geweest binnen 5 minuten geholpen en ze houden erg veel rekening met het op tijd zijn voor een eventuele volgende behandeling. ze werken goed met het omgaan van evt pijntjes