Zoals gezegd, alles perfect geregeld!
Een ontspannen sfeer en een persoonlijk contact dat goed voelde
Kom hier al jaren naar tevredenheid. Ondanks wat wisselingen altijd goede tand / mondverzorging gehad.
De tandarts stelt je gerust als je bang bent. Legt goed uit wat hij/zij doet of gaat doen. Heel begripvol naar de patiënt toe. En een heel fijn gevoel in de praktijk.
Altijd een vriendelijk persoon aan de telefoon en ook de hulpverleners prettig en taak bewust
uitstekend goed geholpen,, prima uitleg, goed rondleiden,,,
Ben vakkundig en op een aardige manier behandeld
Snel geholpen, zelfs gelijk een kies geboord tijdens controle
Vriendelijk ontvangst en kundige mond hygiëniste.
Goed geholpen en ben ook gerust gesteld was beetje zenuwachtig maar het was heel prettig
Vriendelijke behandeling
Uitstekend.
Goed volgens afspraak geholpen.
prima behandeling
Tot op heden heb ik mijn behandeling en omgeving als zeer goed ervaren. Voor het eerst in de behandelkamers waarbij privacy ver te zoeken is. Het zijn de behandelkamers aan de meest westelijke zijde. Zowel voor patiënt als arts of behandelaar een vervelende omgeving. Geluid uit andere kamers en lopen van ander personeel door de kamer heen heb ik als zeer vervelend ervaren. Ik beveel het behandelen in deze kamers niet aan.
Met de halfjaarlijkse controle had ik een vraag/probleem. Er werd goed geluisterd en een duidelijk advies/antwoord gegeven.
Prima behandeld door Chantal En Andre Gresnigt zeer tevreden
Prima ervaring met alle medewerkers, geen minpunten.
Zinvol advies gekregen.
Zonder enige vertraging en met uitstekende agenda afstemming jaarlijkse controle beurt gehad.
zoals altijd perfect
Ik ga bijna voor mijn plezie ar
Mijn ervaring met de Tandartsenpraktijk is bijzonder goed. De tandarts van Denderen en de mond -hygiëniste Carolien , zijn al jaren onze vaste behandelaars. De praktijk is dicht bij onze woning dus we hebben geen lange reistijd. De e-mail -informatie die we vooraf steeds krijgen werkt prima. We staan geen veranderingen in welke vorm dan ook voor.