Vriendelijke ontvangst
Op tijd geholpen. Hele nette praktijk. Vriendelijk personeel.
De behandeling liet weinig te wensen over. Duidelijke informatie, heldere antwoorden op vragen en vlotte afwikkeling.
goed op tijd en snel geholpen ga zo door
Zeer prettig - vriendelijk
Topper!
Gezellig en aardig team. Gaan zorgvuldig te werk. Geeft eerlijk advies. Persoonlijk contact.
Kordaat optreden heel wat anders als mijn vorige tandarts
Het gaat tot heden nog prima
Ik ben weer helemaal blij met een schoon gebit! Vlotte en doeltreffende behandeling.
Ondanks mijn aversie tegen gerommel in mijn mond en nare pijn ervaringen, had ik vertrouwen in de behandeling. Belangrijk voor mij is het gevoel gezien en gehoord te worden, wat deze tandarts waarmaakt.
Dit keer positief verrast doordat ik redelijk op tijd volgens afspraak aan de beurt was. Tijdens de behandeling stond de radio aan met een programma over poep en pies, met open mond kon ik niet lachen Super blij met de tandarts! Hij doet het echt keurig, vriendelijk, legt uit, geeft advies enz.
Zowel door mondhygiëniste als tandarts wordt ik altijd prettig geholpen. In het begin veel wisselingen gehad van tandartsen wat niet prettig is maar nu al gelukkig een tijd dezelfde.
Alles prima, moest alleen even wachten, maar dat kan gebeuren. Ik waardeer het dat de tandarts de tijd voor je neemt die nodig is.
Geweldige
Ik ben super tevreden. Aantal maanden geleden had ik plotseling last van een kies ben toen naar alle tevredenheid behandeld .
Voorheen altijd zenuwachtig als ik naar de tandarts moest. Nu geen last meer van. Altijd heel vriendelijk en rustig geholpen.
Bij problemen met het gebit, wordt er zeer goed mee gedacht en het vakkundig opgelost. Ook het advies tussendoor wordt zeer op prijs gesteld.
Persoonlijke aandacht en dat is mooi
Al mijn hele leven een fijne praktijk !
Tja, als iemand al zo lang bij dezelfde behandelaar(s) komt, dan zegt dat eigenlijk alles al. De wijze waarop men met clienten omgaat is vanaf binnenkomst tot aan HW gaan prima in orde. Vriendelijk, meedenkend, deskundig en duidelijk. Kortom, we zijn er blij mee.
Ik realiseerde mij dat ik na 16 jaar bij deze tandarts vergeten ben dat ik vroeger bang was van de tandarts. Die angst is helemaal weg. Ik denk door het vertrouwen dat ik geen pijn hoef te krijgen.
in orde.
Goed, moest alleen wel wat langer wachten, dan dat ik gewend ben. We hadden vrij vroeg een afspraak