Na telefonisch contact over probleem met mijn tand, werd er gelijk plaats voor mij gemaakt en is ook meegedacht over vervolgbehandelingen. Zeer tevreden!
Fijn en dat voor de tandarts
Fijne praktijk en ik heb gewoon een fantastische tandarts! Altijd vriendelijk en in voor een praatje. En goed in zijn werk!
gewoon goed
Had ik veel eerder moeten doen
Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers aan de balie wanneer ik een afspraak maak. Als mijn vaste tandarts er niet is en er is haast bij wordt er direct gekeken naar een vervanger. Wanneer ik een probleem heb met mijn gebit wordt dit altijd goed en kundig opgelost. Men neemt echt de tijd voor je om je te helpen! Ook het centrum zelf is mooi en ruim van opzet. Er is veel expertise in huis.
Super !.
Weer perfecte behandelingen gehad
tandarts en assistente rustig en vriendelijk, werken goed samen , vertellen wat er gaat gebeuren . ik ben zeer content
Klasse iedere keer weer hoe je je als patiënt benaderd en behandeld wordt
Altijd vriendelijk, fijne sfeer.
Alles verloopt altijd netjes
de controle ging vlot, de behandelaar was vriendelijk, eerlijk en transparant.
Ik wordt altijd goed behandeld
Halfjaarlijks gaan we met het hele gezin voor controle. Altijd op een woensdag om 8 uur. Dat zijn prima ervaringen. Ik heb nog nooit een behandeling nodig gehad.
Een paar jaar geleden de overstap gemaakt naar deze praktijk: dat had ik al veel eerder moeten doen! Je hebt een vaste tandarts, er worden geen onnodige behandelingen gedaan, men is kundig en vriendelijk en men neemt de tijd voor uitleg.
Mijn gebit is in goede handen.
Ik heb lang gewacht met mijn beoordeling omdat ik heel erg tevreden ben met mijn vaste tandarts Matern en preventieassistente Debora. Vanwege blijvend bloedend tandvlees bij mijn voortanden moest ik naar mondhygiëniste Kim. Ik ben niet kleinzerig, maar de tranen liepen over mijn wangen en vond dat ze wel heel hardhandig aan het werk ging. Later haalde ze tandarts Gresnigt erbij en terwijl hij mijn tandvlees verder perforeerde praatten ze over en weer in turbo tandarts taal over mijn geval. Zonder uitleg waarom, moest ik maar een afspraak maken voor een flapoperatie. Ik was overdonderd en heb de afspraak gemaakt. Thuis gekomen had ik het idee dat er aan de achterzijde van mijn tand naast mijn voortanden een stuk was verdwenen. Het voelde scherp aan en er zit nu een spleet tussen mijn tanden. Het ziet er uit alsof er viezigheid tussen mijn tanden zit, maar dat komt omdat er nu een opening zit. Ik heb de afspraak nadat ik alles heb laten bezinken afgezegd omdat ik totaal geen vertrouwen heb in de wijze waarop alles ging.
Persoonlijke benadering en overleg over behandeling
Snel en goed geholpen
Gewoon goed en liefdevol geholpen
Op tijd en goed behandeld door een aardige tandarts.
Keurig op tijd, zorgvuldige behandeling, Professionele balie.
Personeel denkt mee met de angst voor de tandarts van de kinderen. Vriendelijk personeel. Mijn tandarts was erg meelevend. Ze had gelukkig gelijk plaats gemaakt voor mijn pijnlijke kies. De controles daaropvolgend vroeg ze er steeds naar. Erg attent.