Het was een goede en vlotte controle afspraak. Geen bijzonderheden
Alleen maar erg positief!
Altijd correct en vriendelijk te woord gestaan
Duidelijk. Gestructureerd. Betrokken. Kennis van zaken.
Voor de behandeling nog even een gesprekje over de stand van zaken aangaande het gebit. Ook tijdens de controle is nog communicatie mogelijk, hoewel dat altijd lastig is met een open mond.
De ontvangst is prettig in een rustige sfeer. Geen gehaast en geen stress. Dat is heel fijn omdat een behandeling bij mij als patiënt toch spanning geeft. De behandelaar legt uit wat er gedaan moet worden en wat de kwaliteit van het gebit is. Als je een vraag stelt wordt deze ook beantwoord.
Erg vriendelijk en professioneel.
Netjes op tijd geholpen en tandarts nam de tijd voor de controle en mijn vragen te beantwoorden.
Personeel was erg vriendelijk en vrolijk Vroegen oprecht hoe het met me ging Hadden echt oog voor de cliënt Legden goed uit wat ze gingen doen Namen ook pauze als het even niet ging qua smaak van de producten die gebruikt werden En het was ook erg gezellig onderling hebben nog gelachen. Precies wat ik nodig had
Behandeling is altijd pijnlijk door lichten Dus niet prettig
Hier ben ik al jaren patiënt; volgens mij sinds de opening. Ga hier ook nooit meer weg (vrouw en beide volwassen dochters ook niet).
Gewoon een goede fijne praktijk met bekwame medewerkers
Altijd vriendelijk geholpen bij de receptie, bereid om mee te denken. Zowel mondhygienist als tandarts, kijk ik met tevredenheid op terug.
zie hierboven
Prettige ontvangst en uitstekende tandarts.
Prettig en duidelijk
Goed geholpen altijd vriendelijk en als er uitloop is wordt dit gemeld. rekening gehouden met de patiënt.
Ik ben prima behandeldi
Fijne praktijk, schoon en netjes onderhouden incl alle voorzieningen onder 1 dak.
Voor mij als ex angst patient is dit een zeer fijne tandarts die begrip heeft voor mij en de tijd voor je neemt
Kom altijd graag bij Chantal Ksander. Weet wat ze doet, neemt tussendoor tijd om uit te leggen wat ze doet en eventuele tips te geven. Ga weer met schone tanden de deur uit.